Nākamajai filmai par britu superaģentu Džeimsu Bondu uz kinoekrāniem jāiznāk jau pēc gada, taču tikai tagad norimušas spekulācijas par to, kura aktrise būs "Bonda meitene" – tā būs franču modele Berenise Marlo (Marlohe).

Iepriekš presē tika izplatīta informācija, ka jaunā Bonda meitene varētu būt amerikāniete Naomi Harisa (viņa gan būs filmā, tikai spēlēs Bonda sekretāri), indiete Freida Pinto vai krieviete Margarita Levijeva, taču, kā vēsta izdevums The Daily Mail, Marlo kandidatūru tagad ir apstiprinājuši filmas režisors Sems Mendess un producenti Maikls Vilsons un Barbara Brokoli.

Marlo ir 32 gadus veca parīziete, kurai lielāka pieredze ir kā foto modelei, nevis kā aktrisei - viņas filmogrāfijā pagaidām ir vien daži Francijas televīzijas seriāli un tikai viena pilnmetrāžas filma L'art de séduire. Tiesa, kā liecina pieredze, mazpazīstamās Bonda meitenes pēc filmas iznākšanas visai strauji spēj nodrošināt turpmāko karjeru.

Plānots, ka filma, kuras darba nosaukums ir Bond 23, uz kinoekrāniem nonāks nākamā gada 9. novembrī, un Bondu atkal spēlēs britu aktieris Daniels Kreigs, kurš līdz šim šajā lomā iejuties jau divreiz - filmās Casino Rayale (2006) un Quantum of Solace (2008).

No citiem filmas aktieriem oficiāli apstiprināta vien Džūdija Denča, kura jau sesto reizi iejutīsies M lomā, kā arī Ralfs Fainss, bet galvenais ļaundaris, visticamāk, būs izcilais spāņu aktieris Havjērs Bardems, lai gan sižeta pavērsienus filmas veidotāji pagaidām cītīgi cenšas paturēt noslēpumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!