Foto: EPA/LETA

Slavenā britu aģenta 007 Džeimsa Bonda meiteni nākamajā kinoseriāla filmā spēlēs 25 gadus vecā indiešu aktrise Freida Pinto (attēlā), kura kino skatītājiem kļuva pazīstama pēc Latikas lomas savā debijas filmā Graustu miljonārs.

"Freida ļoti nervozēja un negribēja pieņemt Bonda meitenes lomu, bet beigās tomēr piekrita un parakstīja kontraktu," aktrises jauno līgumu komentē televīzijas kanāls New Delhi TV.

Pirms "oskarotās" filmas Graustu miljonārs Pinto bija filmējusies tikai dažās reklāmās, tomēr filmas sensacionālie panākumi skaistajai aktrisei sola veiksmīgu karjeru. Tuvākajā laikā viņa filmēsies pie tādiem režisoriem kā Džulians Šnabels un Vudijs Allens, bet viņas partneri filmās būs Mikijs Rūrks, Entonijs Hopkinss, Antonio Banderass, Villems Defo un citi.

Savukārt jaunās "bondiānas" sērijas režisors būs brits Sems Mendess (Amerikāņu skaistums, Ceļš uz pekli, Revolūcijas ceļš), bet Džeimsa Bonda lomā jau trešo reizi iejutīsies Daniels Kreigs. Filmas darba nosaukums ir Bond 23, un plānots, ka tā uz kinoekrāniem varētu iznākt nākamā gada novembrī.

Kā ziņo ārvalstu prese, uz jaunās Bonda meitenes lomu bez Pinto pretendējušas arī tādas aktrises kā Dženifera Anistone, Megana Foksa un Andželīna Džolija. Sākotnēji bija plānots, ka pirmo reizi vēsturē divas filmas pēc kārtas būs viena un tā pati Bonda meitene - ukraiņu aktrise Olga Kuriļenko, kura filmējās 22. "bondiānas" filmā, tomēr viņa no šādas iespējas atteicās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!