Foto: Vida Press
Par slavenā britu superaģenta Džeimsa Bonda meiteni nākamajā filmā kļūs 31 gadu vecā krievu izcelsmes amerikāņu sportiste un aktrise Margarita Levijeva (attēlā), kura jau 20 gadus dzīvo un strādā ASV.

Tiesa, oficiāli šī informācija nav apstiprināta, bet izdevums Daily Mirror par to ziņo, atsaucoties uz drošiem avotiem - kāds cilvēks no filmēšanas grupas pastāstījis, ka producenti Margaritu izvēlējušies, jo, pēc viņu domām, aktrise atbilst īstam Bonda meitenes tēlam - viņa ir skaista, pašpārliecināta un mīklaina.

Jauno filmu, kurai pagaidām nav nosaukuma un kas tiek dēvēta par Bond 23, filmēt sāks oktobrī, bet uz kinoekrāniem tā iznāks nākamā gada 9. novembrī. Džeimsa Bonda lomu jau trešo filmu pēc kārtas atveidos Daniels Kreigs, bet par tās režisoru nozīmēts Sems Mendess.

Bez Kreiga jaunajā filmā vēl piedalīsies aktieri Džūdija Denča, Ralfs Fainss, Naomi Harisa un Rīss Aifanss, bet galvenā ļaundara loma uzticēta Havjēram Bardemam. Filmas scenārijs tiek turēts noslēpumā, zināms vien tas, ka filmas darbība norisināsies Dienvidamerikā.

Kas attiecas uz jauno Bonda meiteni, Margarita Levijeva ir dzimusi Ļeņingradā 1980. gadā, un jau trīs gadu vecumā uzsākusi karjeru mākslas vingrošanā. 11 gadu vecumā viņa emigrēja uz ASV. Levijevas kontā ir filmas vairāk nekā 15 TV un kino filmās, no kurām kā populārākās minamas filmas Spread ar Eštonu Kačeru un The Lincoln Lawyer ar Metjū Makkonahiju.

Foto galerijā: piecas pēdējās Bonda meitenes no pēdējām divām filmām: Olga Kuriļenko un Džemma Artertona no Quantum of Solace (2008), Eva Grīna, Katerina Murino un Ivana Miličeviča no Casino Royale (2006).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!