Foto: Mango

Lai gan talantu šova Okartes skatuve apspriestākā pārīša – Didža un Kikī (abi attēlā) - pārstāvētās grupas nu un un Zvaigžņu zagļi no šova jau izbalsotas un abiem jauniešiem vairs nav problēmu ļauties mīlai reālajā dzīvē, nedēļas nogalē abi jaunieši izmantoja pēdējo iespēju un ļāvās kaislīgam seksam kameru priekšā, šokējot šova veidotājus un mazos skatītājus.

Pēc piektdienas koncerta šova administrācija izlēma nevis vest jaunos talantus uz tradicionālo ballīti Dstyle, bet gan sarīkot jautru tusiņu ar dejām LNT telpās. Katram no šova dalībniekiem bija atļauts uz ballīti uzaicināt divus tuviniekus - vai tie būtu izbalsotie šova dalībnieki, vai paša radi un draugi.

Nu un Didzis uz ballīti uzaicināja izbalsoto Zvaigžņu zagļu Kikī. Meitenei šova telpas skatītāju balsojuma rezultātā pamest nācās pirms nedēļas, un acīmredzot Didzis bija ne pa jokam sailgojies pēc savas šova simpātijas. Abu jūtas pēc nedēļu ilgas šķirtības iekvēlojās ar jaunu sparu - turpat kameru priekšā viņi nodevās gultas priekiem, ar savu rīcību šokējot šova veidotājus.

"Viņi abi taču bija izbalsoti - viņi mierīgi varēja aiziet mājās un visu darīt tur. Es pat nezinu, ko mēs tagad darīsim - šovu skatās arī bērni, bet Didža un Kikī intīmās attiecības bija vērojamas interneta tiešraidē," sarunā ar izklaides portālu Mango šokēta par jauniešu uzvedību ir šova producente Ilze Jansone.

Abi mīlnieki liktenīgajā brīdī pilnībā bija aizmirsuši par to, ka viss tiek filmēts, un tikai otrajā rītā attapušies, ka abu seksu internetā vērot varējis ikviens uzticīgs šova skatītājs. 

Arī pārējiem Okartes skatuves dalībniekiem Didža un Kikī izvirtības radījušas zināmas neērtības.

"Sākumā domājām, ka vaininieki ir Sabīne un Pujāts, jo visur bija prezervatīvi! Ieraudzījām izlietotos prezervatīvus tualetē, pēc tam atradām veselu paciņu prezervatīvu vienā gultā. Didzis ar Kikī zem sedziņas kniebās vairākas reizes.

Nokniebās, aizgāja uzpīpēt, un tad atkal nodeva otro kārtu. Ja nemaldos, kopā trīs reizes," izklaides portālam Mango pastāstīja kāds no šova dalībniekiem, kurš vēlējās palikt anonīms.

"Jauni, traki, skandalozi, viss ir kārtībā!" portālā Twitterī pēc karstās nakts skatītājus mierināja Kikī.

Šova administrācija pirmdien uzsākusi nopietnu diskusiju par to, kā tālāk risināt šo jautājumu. Tā kā šova fanu vidū ir daudz nepilngadīgo, administrācija, rūpējoties par viņu tikumisko izglītību, visdrīzāk nepublicēs neķītro video, jo Okatres skatuve tomēr ir dziedāšanas šovs, nevis erotiskā pārraide.

Galerijā: Didzis un Kikī šova laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!