Foto: Mango

Piektdien, 2. decembrī, Rīgas kinostudijā risinājās LNT talantu šova Okartes skatuve iknedēļas lielkoncerts – šoreiz klausītājiem pirmajā koncerta daļā bija iespēja dzirdēt joku dziesmas, bet pēc tam dalībnieki, kā jau ierasts, atspēlēja savas oriģinālkompozīcijas.

Šova žūrijas pienākumi šoreiz bija uzticēti bijušajai dažādu televīzijas humoru šovu zvaigznei Janai Kalniņai un grupas Dzelzs vilks solistam Jurim Kaukulim, bet žūrijas priekšsēdētāja krēslā pēc vienas nedēļas pauzes atkal bija atgriezies neskaitāmu pašmāju hītu vārdu autors Guntars Račs.

Aizvadītajā nedēļā daudziem par lielu pārsteigumu šova administrācija neilgi pirms piektdienas vakara koncerta paziņoja, ka no tālākas cīņas būs jāizstājas veselai grupai – šovu pameta Zvaigžņu zagļu meitenes Marta un Kikī, kas bija ieguvušas viszemāko skatītāju atbalstu.

Šonedēļ līdz pat koncerta sākumam šova administrācija turēja noslēpumā, kāda būs izbalsošanas kārtība, bet dalībniekiem par lielu sarūgtinājumu arī šova ceturtdaļfināla koncertā atvadīties nācās visai muzikālajai apvienībai.

Trīspadsmitais šova koncerts liktenīgs kļuva grupai nu un un puišiem Didzim Bordo (attēlā) un Valteram, kuri gan šova skatītājus šoreiz priecēja ar oriģinālāko sniegumu, kā joku dziesmu izvēloties grupas Suņa stunda kompozīciju Pļaviņas, bet ar pašu radīto kompozīciju gūstot nedalītas žūrijas simpātijas un uzslavas gan par izskatu, gan svaigo skanējumu.

Mango atgādina, ka šovā cīņu uzsāka 24 jaunieši, kuri tika sadalīti sešās muzikālās apvienībās. Pusfinālā nākamās nedēļas izskaņā cīņu turpinās vairs tikai četras grupas - 4 vēji, Jātnieki, kuriem vienīgajiem izdevies palikt pilnā sastāvā, Kā viens un T-Band.

Galerijā: ieskats grupas nu un gaitās šova laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!