Foto: F64

Okartes skatuves dalībnieki šova telpās jūtas arvien brīvāk, un trešdienas vakarā notikušajā ballītē Jātnieku pārstāve Sabīne Berezina (attēlā) un 4 vēji muzikants Kristaps Pujāts ļāvuši vaļu jūtām, vairs neuztraucoties par filmēšanas kamerām un kaislīgi skūpstoties.

Pārītis ballītes laikā bija atlaidies uz grīdas un mīļi čubinājies, bet tad abi vairs nespēja slāpēt savu kaisli un turpat uz grīdas grupas Pulp romantiskās dziesmas Disco 2000 pavadībā sāka kaislīgi skūpstīties.

Attapusies no pēkšņā mīlas skurbuļa, Sabīne sākumā apjuka un nedaudz satraukta lūkojās kameru virzienā, bet Pujāts kā īsts džentlmenis mēģināja viņu nomierināt.

"Domā viņi filmēja?" naivi jautāja puisis, uz ko Sabīne paskaidroja, ka filmēts šovā tiek nepārtraukti, un sakautrējās par savu vājuma brīdi tik ļoti, ka paslēpās mīļotā puiša azotē.

Sabīne un Pujats jau vairākkārt šova skatītājiem bija ļāvuši noprast, ka abus saista kas vairāk par parastu draudzību - abi pēc kāda no iknedēļas koncertiem kopā mērcējās burbuļvannā, kā arī divatā izmantojuši šova VIP istabiņu, tomēr skūpstoties viņi vēl nebija pieķerti.

Abu mīlētāju skūpsts uzskatāms par pirmo atklāto skūpstu šova telpās, un pārīša uzdrīkstēšanās ļauj cerēt, ka nu maisam gals ir vaļā un arī citi šova pāri vairs nebūs spiesti turēt grožos savas mīlā kvēlojošās sirdis tikai dēļ bailēm no kamerām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!