Foto: Mango

LNT talantu šova Okartes skatuve jaunieši tā telpās pavadījuši jau vairāk nekā mēnesi, un starp dažiem no viņiem izveidojušās simpātijas, bet tagad talantu šova mīlas pārīšiem pievienojies vēl viens – Sabīne Berezina (attēlā) un Kristaps Pujāts.

Muzikālās apvienības Jātnieki pārstāve, agrāk jau zināmu atpazīstamību pašmāju šovbiznesā iemantojusī Sabīne, kura jau paspējusi izteikt cerības, ka šovā ne tikai muzikāli pilnveidosies, bet arī atradīs savu simpātiju, jau ilgāku laiku neslēpj patiku pret vienu no grupas 4 vēji dalībniekiem - Kristapu.

To, ka starp abiem izveidojusies cieša draudzība, apliecina gan tas, ka abi pēc kāda no iknedēļas koncertiem kopā mērcējās burbuļvannā, kā arī divatā izmantojuši šova VIP istabiņu.

Ne Sabīne, ne Pujāts savas nesen uzplaukušās attiecības publiski apstiprinājuši vēl nav, bet to, ka starp abiem radušās maigas jūtas, pamanījuši gan šova skatītāji, gan citi dalībnieki.

"Sabīnei Pujāts dikti patīk. Tur nav divu domu, bet Pujātam Sabīne tā līdz galam nesaista. No Sabīnes puses interese ir liela, bet Pujāts ar viņu čupojas tikai tad, kad ir iedzēris," abu kolēģu attiecības izklaides portālam Mango raksturo apvienības Kā viens dalībnieks Ivars Kļaviņš.

To, ka meitenei puisis ļoti iepaticies, apliecina arī viņas teiktas pārrunu laikā ar šova "balstiņu" - kad balstiņa uzdeva jautājumu, kas īsti ir starp abiem jauniešiem, Sabīne atzina, ka šobrīd vēl īsti nevarot saprast, bet, ja Pujāts izteiktu vēlēšanos būt ar viņu kopā, viņa puisim neatteiktu.

"Man Pujāts atgādina bijušo puisi, ar kuru man bija sešus gadus ilgas attiecības. Kaut kādas simpātijas mūs vieno, bet domāju, ka tas nav nopietni, tomēr šovā ir ļoti grūti, tāpēc ir patīkami, ka kāds samīļo," situāciju izklaides portālam Mango raksturo pati Sabīne un daudznozīmīgi bilst, ka dzīvē visādi gadās, tāpēc to, kā šīs attiecības attīstīsies, viņa prognozēt nevar.

Foto galerijā: spilgtākie mirkļi no grupu Jātnieki un 4 vēji priekšnesumiem ar abu mīlnieku Sabīnes un Kristapa piedalīšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!