Foto: Publicitātes foto

Augusta izskaņā telekanāls TV6 uzsāka Latvijas seksīgāko un šarmantāko studenšu meklējumus, lai dotu viņām iespēju veselu nedēļu ik vakaru gozēties televīzijas ekrānos kā Karsto laika ziņu vadītājām.

Aicinājumu atsaukties meitenes, kuras sevi uzskata par pietiekami pievilcīgām un atbilstošām televīzijas karjeras veidošanai, TV6 izplatīja augusta izskaņā, un šobrīd tam atsaukušās jau vairāki desmiti pašmāju daiļavu.

Kā izklaides portālu Mango informēja telekompānijas sabiedrisko attiecību pārstāve Marta Zandersone, pieteikšanās projektam, kas guvis lielu atsaucību gan no dalībnieču, gan balsotāju puses, turpināsies līdz nākamajai nedēļai, bet jau septembra nogalē skatītāji savos televizora ekrānos varēs iepazīties ar simpātiskākajām studentēm, kas būs izvēlētas TV6 mājaslapā notiekošajā balsojumā.



Starp meitenēm, kuras vēlas līdzdarboties
Karsto laika ziņu
vadīšanā, ir arī pāris jau zināmu popularitāti iemantojušas jaunkundzes -
Mango
jau rakstīja, ka
par darbu televīzijā sapņo dziedātāja Edija Meļņa mīļotā meitene Violeta
, un populārā drauga atbalsts viņai ļāvis kļūt par vienu no balsojuma līderēm ar vairāk nekā 2500 balsīm.

Tāpat savu foto konkursam iesniegusi šova Latvijas princese otrās sezonas dalībniece, karate speciāliste un studente Sintija Lankovska (attēlā), kura jau šova laikā savu labi trenēto augumu nekautrējās izrādīt pikantās fotogrāfijās

Galerijā: foto no telekanāla TV6 mājas lapas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!