Foto: Mango

Kārtējā LNT šova Latvijas princese otrās sezonas dalībniece internetā publicējusi erotiska rakstura fotoattēlu – šoreiz šāda veida vairot savu popularitāti izvēlējusies sportiskā karatē speciāliste Sintija Lankovska (attēlā).

Ar visnotaļ drosmīgo fotogrāfiju (attēls apakšā) 20 gadus vecā "princešu" šova dalībniece nolēmusi startēt žurnāla FHM vāka modeles konkursā, kurā pavisam izvēlētas 50 meitenes, kuras žurnāla redakcijai bija iesūtījušas savus pieteikumus.

Konkursam Sintiju pieteicis viņas draugs, kurš šādi arī meiteni motivējis noticēt pašai sev. "Tā kā bija jāiesūta erotiska rakstura foto, mazliet šaubījos, bet pārdomāju visu un smejoties piekritu. Pat necerēju, ka tikšu Top 50," žurnālam Vakara Ziņas lēmumu piedalīties šāda veida konkursā skaidrojusi Sintija.

Uzvarētāja, kura tiks noteikta žurnāla lasītāju balsojumā, nokļūs uz FHM aprīļa numura vāka un balvā saņems apzeltītu firmas Seiko rokaspulskteni. Balsojums noslēgsies 28. februārī, bet jau līdz nākamās nedēļas beigām no 50 daiļavām tiks izvēlētas desmit lasītāju favorītes, kas turpinās cīņu par iespēju nokļūt uz vīriešu iecienītā žurnāla vāka.

"Princese" Sintija atzinusi, ka gadījumā, ja viņa neiekļūs fināla desmitniekā, meitene to īpaši nepārdzīvošot, jo viņai pati piedalīšanās dažādos konkursos sagādājot gana daudz prieka un padarot dzīvo krāsaināku un skaistāku.

Vāka meitenes konkursa tradīciju FHM uzsāka jau pirms pāris gadiem, un pērn šajā konkursā uzvaru guva šova Latvijas princese 2008 dalībniece Diāna Kubasova.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!