Ilgus gadus uz sviestmaizēm, desām, gludekļiem un tualetes durvīm ļautiņiem dažādās pasaules malās rādījās mūsu pestītāja Jēzus Kristus seja, taču tagad novērojama paradigmu maiņa un par jauno tostermaižu varoni kļuvis bojāgājušais "terorists numur viens" Osama bin Ladens.

Līdz ar to šis ir pirmais reģistrētais gadījums, kad bin Ladens parādījies uz maizes, bet par to, ka tas ir tieši bēdīgi slavenais terorists, maizes īpašniekam nav ne mazāko šaubu.

"Es jau gatavojos savu maizīti apsmērēt ar sviestu, bet tad pēkšņi man kļuva neomulīgi, jo es sapratu, ka no šķēles uz mani lūkojas divas ļaunas acis. Bija tāda sajūta, ka bin Ladens ir atgriezies no kapa," izdevumam Daily Star stāstījis neparastā atraduma autors, kāds 44 gadus vecs vīrietis no Midlendas grāfistes.

Saskaņā ar ASV prezidenta Baraka Obamas teikto, bin Ladens tika nogalināts 2011. gada 2. maijā - terorists it kā nošauts netālu no Islamabadas, bet vēlāk viņa līķis it kā apbedīts jūrā. Obamas rīcībā esot arī mirušā terorista fotogrāfijas, tomēr citiem viņš tās nerādīšot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!