Foto: Mango

Aizvadītajā nedēļas izskaņā trīs vakarus tika atzīmēta dziedātajas Ellas jeb Elīnas Fūrmanes vadītā Vecrīgas kluba-restorāna Dstyle viena gada jubileja, kuru plašā pulkā apmeklēja arī vietējie šovbiznesa darboņi.

Svinības par godu Dstyle gadiņa jubilejai sākās jau ceturtdienas vakarā, bet piektdienas naktī sveikt kluba saimnieci nozīmīgajā notikumā bija ieradušies daudzi populāri cilvēki no tā sauktajām šovbiznesa aprindām.

Starp piektdien notikušās ballītes viesiem bija gan televīzijas "seja" Anna Rozīte, kura nesen pasaulē laida savu pirmdzimto meitiņu, kā arī dziedātāja Aija Andrejeva (attēlā) ar draugu, dejotājs Valdis Škutāns, šova Okartes skatuve dalībniece Liene Brikovska jeb Lee un daudzas citas populāras personas.

Ellas kluba jubileja bija viena no retajām reizēm, kad kopā ar savu mīļoto Gintu Mauliņu publisku pasākumu apmeklēja arī dziedātāja Olga Rajecka - vēl nesen viņa pašmāju medijiem bija spiesta taisnoties, ka pasākumus kopā ar draugu neapmeklē nevis tāpēc, ka abu attiecībās būtu krīze, bet gan tāpēc, ka draugu apgrūtina pārim pievērstā uzmanība.

Ballītes viesiem bija iespēja baudīt kluba saimnieces Ellas un viņas līdzgaitnieka, dziedošā modeļa Markus Rivas dīdžeju setus, kā arī īpašā viesa Tito Toresa un citu mākslinieku muzikālos priekšnesumus.

Tāpat ballītes apmeklētāju acis un sirdis sildīja pikantie klubu go-go dejotāju priekšnesumi un zaķīšu tērpos uzcirtušās meitenes, kuras pasākuma laikā Stoli akcijas ietvaros meklēja pašmāju oriģinālākos cilvēkus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!