Foto: Mango

Piektdien, 2. septembrī, Vecrīgas klubā Just ar ballīti un pikanti tērptiem "zaķīšiem" tika uzsākta vērienīga kampaņas, kuras ietvaros Stolichnaya Premium Vodka centīsies atrast Latvijā oriģinālāko cilvēku.

Starptautiskās kampaņas mērķis ir dažādās valstīs atrast visoriģinālākos cilvēkus un apbalvot tos ar lieliskām balvām - iespēju 2012. gada sākumā apmeklēt Losandželosu un piedalīties unikālā Stoli ballītē slavenā Playboy dibinātāja Hjū Hefnera savrupmājā Playboy Mansion.

Tāpat pasaules oriģinālākajiem cilvēkiem būs arī ekskluzīva iespēja piedzīvot pārdrošu bezsvara stāvokļa lidojumu Zero-G lidmašīnā.

Svinot vērienīgās kampaņas uzsākšanu Latvijā un iespēju vienam Latvijas pārstāvim iegūt kādu no ekskluzīvajām balvām, ballītes apmeklētāji varēja izbaudīt arī dažādus pārsteigumus no Stoli un Playboy - gan gardus kokteiļus, gan patīksmināt aci gar skaistulēm "zaķīšu" tērpos.

Atklāšanas ballīti apmeklēja arī vairāki sabiedrībā atpazīstami cilvēki - dīdžejs Kārlis Bikšus, fotomākslinieks GarJānis, jurists Andris Borovkovs, aktieris Rihards Lepers, skaistumkopšanas salona B.B.binnija īpašniece Binnija Ārberga un citi.

Unikālās balvas Latvijā novērtējuši un kampaņā iesaistījušies jau daudzi interesenti, atbildot uz četriem jautājumiem un tādējādi demonstrējot savu oriģinalitāti - šobrīd uz Latvijas oriģinālākā cilvēka titulu pretendē gandrīz simts Latvijas iedzīvotāju, bet to, kurš iegūs iespēju viesoties pie Hefnera, noskaidros novembra izskaņā.

Pieteikšanās konkursam vēl nav beigusies - jebkurš interesents ir aicināts iesaistīties cīņā par oriģinālākā cilvēka titulu, apmeklējot vietni Facebook sociālajā tīklā un pārbaudot savu oriģinalitāti, atbildot uz četriem konkursa atlases jautājumiem.

Pēc 15. oktobra, ņemot vērā iesniegto atbilžu radošumu, īpaša žūrija izvēlēsies 10 finālistus, kuriem būs jāsagatavo savu oriģinalitāti apliecinoši video, par ko vēlāk būs iespējams nobalsot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!