Foto: Mango

Ceturtdien, 7. jūlijā, iepirkšanās centrā Sky&More notika pirmais Vislatvijas spageti ēšanas čempionāts, kurā piedalījās arī zināmu atpazīstamību iemantojušais Latvijas "princeses" Sanitas Kubliņas mīļotais vīrietis - dīdžejs Gustavito jeb Gustavs Vītoliņš.

Atbalstīt savu mīļoti un gaidāmā mazuļa tēvu bija ieradusies arī pati Sanita, bet viņas klātbūtne Gustavam uzvaru nenodrošināja - pirmajā spageti ēšanas čempionātā uzvaras laurus plūca kāds iepirkšanās akcijas dalībnieks.

Čempionāta dalībniekiem bija iespēja baudīt restorāna Cup&Cino pagatavotus Itālijas spageti ar tomātu mērci mājas gaumē, un sacensību dalībnieki visi kā viens atzina, ka maltīte ir ne tikai interesanta, bet arī ļoti garda.

Kubliņas draugam gan ar spageti porciju bija par maz, tāpēc viņš, lai remdētu izsalkumu, pēc sacensībām vēl kāri notiesāja prāvu picas šķēli, bet Gustavito dalība čempionātā uzjautrināja pasākuma vadītāju, Dailes teātra aktieri Intaru Rešetinu, kurš, redzot, kādos ātrumos plok puiša porcija, vēlējās noskaidrot, vai dīdžeju mājās kāds arī baro.

Tā kā čempionāta dalībnieku skaits bija ierobežots, tas notika divās kārtās - katrā no tām desmit dalībnieki cīnījās par uzvaru, bet diviem ātrākajiem bija vēl sevi jāpierāda finālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!