Foto: Mango
Skaistumkaralienes un šova Latvijas princese otrās sezonas finālistes Sanitas Kubliņas (attēlā) un viņas mīļotā vīrieša DJ Gustavito jeb Gustava Vītoliņa ģimenē rudenī gaidāms pieaugums – Sanita gaida mazuli.

"Bērniņš gaidāms rudenī, mēs jau zinām, vai būs puisītis vai meitiņa, bet pagaidām citiem nesakām," izklaides portālam Mango atklāj Kubliņa.

Uz jautājumu, vai simpātiskais pāris pirms mazuļa piedzimšanas negatavojas savas attiecības noformēt oficiāli un apprecēties, Sanita atbild ar koķetu "nezinu, nezinu", bet apstiprina, ka gaidāmais mazulis ir plānots bērns.

Mazuļa gaidību laikā skaistumkaraliene dzīvo tāpat kā iepriekš - Sanitu netraucē ne karstums, ne tas, ka viņa strauji kļūst formīgāka. "Tas jau jājautā puisim, bet man šķiet, ka neesmu izmainījusies kā cilvēks," spriež topošā māmiņa.

Arī bērniņa gaidīšanas laikā viņa nezaudēs savu skaistumu un sievišķību. "Grūtnieču drēbes nevilkšu, jo man tās īpaši nepatīk. Es joprojām iepērkos tajos pašos apģērbu veikalos, kur iepriekš, tikai pērku lielākus izmērus. Man patīk košas krāsas, bet grūtnieču tērpi lielākoties ir bēšīgi - tas nav manā gaumē," stāsta Kubliņa.

Nesen par māmiņu dēlam Adrianam kļuva Sanitas māsa Irita, un Sanita aktīvi piedalās mazā puisīša auklēšanā jau no viņa dzīves pirmajām minūtēm. Adrianu auklējot gūtā pieredze noderēs, audzinot pašai savu bērniņu, turklāt no māsas viņa varēs aizņemties grūtnieču apģērbus.

"Mana ģimene un mans draugs man ir ļoti liels atbalsts grūtniecības laikā. Mēs esam ļoti saliedēta ģimene, un visi priecājas līdz ar mani. Arī draugs mani šajā laikā īpaši lutina, bet viņš jau mani lutinājis vienmēr. Un nebūs tā, ka mana bērniņa dēļ mazāk uzmanības tiks māsasdēlam - katrs bērniņš mūsu ģimenē ir ļoti gaidīts," par saliedēto ģimeni stāsta Kubliņa.

Pavisam drīz viņa dosies bērna kopšanas atvaļinājumā, un tad arī būs laiks iegādāties mazajam vajadzīgās lietas. "Neesmu radusi atpūsties, un šis atvaļinājums būs tik garš periods! Beidzot man būs laiks pastaigāt pa veikaliem," priecājas Kubliņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!