Foto: AFP/Scanpix
Kolumbijas pilsētas Lakumbras iedzīvotājus pēdējā laikā ļoti aktīvi ir apsēdis Sātans, tāpēc viņi lūguši palīdzību profesionālam Sātana izdzinējam. Taču brāļa Hermesa metodes ir tik radikālas, ka viņš piesaistījis arī starptautisko mediju uzmanību.

Kā vēsta Kolumbijas prese, Hermess Sifuentess jeb brālis Hermess ir eksorcists ar divdesmit gadu stāžu, un viņa piekoptā prakse ir Sātana apsēstos cilvēkus ietērpt baltās drānās, aizsiet acis, iegrūst dubļos un tad nelabi izdzīt ar uguns un Jēzus vārda palīdzību.

Savos neparastajos rituālos brālis Hermess izmanto arī sveces, augļus un olas, bet saskaņā ar viņa mācību pāri visam, protams, ir nesagraujama ticība Dievam tam kungam.

Lai gan 50 gadus vecā gadīgā līdera paņēmieni izskatās visai drastiski, vietējie iedzīvotāji ir sajūsmā un pie brāļa Hermesa plūst straumēm. Runā, ka viņš ir labākais sava amata pratējs valstī un Sātanu spēj izdzīt no ikviena apsēstā.

Izklaides portāls Mango atgādina, ka arī Latvijā ir ļoti daudz Sātana apsēstu cilvēku, un atbrīvoties no nelabā daudziem no mums pagājušajā gadā palīdzēja amerikāņu eksorcists Bobs Larsons, kurš divas reizes viesojās Rīgā. Interviju ar šo neparasto cilvēku varat lasīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!