Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 29. jūlijā, klubā Coyote Fly notika jau otrā šīs vasaras Martini ballīte - pirmajā ballītē karaliskā kino vakara noskaņās kluba telpās bija pulcējušās dažādas kinozvaigznes, bet šoreiz uz Rīgas centru tika "atvesta jūra".

Kolīdz pa sarkano paklāju ballītes viesi uzkāpa uz improvizēta klāja, kā jau īstā atpūtas braucienā pienākas, viņus tur jau gaidīja gan atspirdzinoši Martini kokteiļi, gan gardas uzkodas. Rosīgie mīmi - matroži un jūrnieku stilā ģērbtās viesmīles - neļāva viesiem ne uz mirkli šaubīties par to, ka aiz terases un kluba sienām patiešām bango jūra un dzirdami kaiju kliedzieni.

Par pasākuma muzikālo noskaņu šajā vakarā rūpējās dīdžejs Artis Volfs, bet uz skatuves uzstājās populārā dziedātāja Amber jeb Aija Vītoliņa.

Tāpat pasākuma viesiem Martini pārstāvji deva iespēju laimēt braucienu ar jahtu - vajadzēja būt vien gana zinošiem un patiešām īstiem Martini cienītājiem, lai spētu atšķirt septiņus dažādus Martini dzērienus.

Kā jau ierasts, Coyote Fly "kruīza" atmosfēru labprāt baudīja daudzi Latvijas sabiedrībā zināmi cilvēki - ballītē varēja sastapt "radiogeišu" Ievu Adamss, dejotāju Aleksandru Kurusovu ar draugu Oskaru Ostrovski, bet TV dīva Agnese Vārpiņa vakaru jautrā atmosfērā uz ērtajiem terases dīvāniem pavadīja Intara Rešetina un viņa sievas kompānijā.

Pasākumā varēja sastapt arī vairākus Latvijas modes industrijas pārstāvjus, piemēram, Vitelli Collection īpašnieci un dizaineri Agritu Rudzīti, dizaineri Annu Ledskalniņu, Mārtiņu Pūpolu, modes blogeri Denisu Ševeļevu, kurš pasākumā ieradās un laiku pavadīja kopā ar Gunu Leiškalni-Rokk.

Tāpat ballītē pulcējās arī dažādu talantu fabriku un TV šovu radītās zvaigznes - dziedošās dvīņumāsas Ana un Katrīne Drozdoviča, jaunā dziedātāja Evija Sloka, Latvijas suņu modes noteicēja Diāna Kubasova, kura nu kļuvusi par tumšmati, kā arī seksīgās "Karsto laika ziņu" meitenes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!