Foto: Publicitātes foto

Televīzijas kanāls TV6 jūnijā sāks demonstrēt Latvijā unikālu projektu Karstās laika ziņas, kuru laikā ziņu diktores izģērbsies, bet šonedēļ noslēdzies atlases konkurss un izvēlētas trīs drosminieces, kuras turpmāk vadīs pikantās laika ziņas.

Karsto laika ziņu vadītāju konkursam tika saņemtas gandrīz 100 anketas un kandidātu vecuma amplitūda bija gana plaša - no 18 līdz pat 38 gadu vecumam. Starp meitenēm, kuras izteica vēlēšanos puskailas vadīt laika ziņas, bijušas gan studentes, gan psiholoģe, pārdevēja, skolniece, modele, pavāre, žurnāliste, veterinārārste, šofere, kinoloģe un pat reģistratore bērnu poliklīnikā.

Pēc atlases, kas ilga gandrīz mēnesi, telekanāls izvēlējies trīs meitenes, kuras no jūnija sākuma ik darba dienas vakaru pulksten 21 TV6 kanālā priecēs stiprā dzimuma pārstāvjus, ziņu laikā atbrīvojoties no apģērba.

Par Karsto laika ziņu vadītāju kļuvusi 25 gadus vecā Laura Pauliņa (attēlā), kura savā pieteikumā atzinusi, ka bauda dzīvi ar visām tās piedāvātajām iespējām, bet kā savus hobijus minējusi frizēšanu, fotografēšanu un atpūtu ar draugiem.

Otra pikanto ziņu diktore būs 28 gadus vecā Irēna Jankovska, kurai esot neviltota ziņkāre par visu ezotērisko, bet dažkārt, eksperimentējot ar savām psihologa iemaņās, viņai gadoties apmaldīties iekšējos dialogos. Irēnas jaunākais hobijs ir fotografēšana, bet jau tuvākajā nākotnē meitene plāno apgūt meditāciju un reiki, kā arī ir domājusi par imidža skolas veidošanu un savu tērpu līniju.

Kā trešā Karsto laika ziņu vadītāja izvēlēta 32 gadus vecā Zane Kalinka, kura sevi raksturojusi kā bīstamo mājsaimnieci. Viņu interesējot laba mūzika, teātris un tetovējumi, snovbords un ceļošana. Jaunajam projektam Zane piekritusi, jo jūtot sevī zināmu devu ekscibionisma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!