Foto: F64

Piektdien, 16. decembrī, Rīgas Kinostudijā norisinājās LNT talantu šova Okartes skatuves fināls, kurā pēc četru mēnešu ilgas cīņas par tiesībām būt uz lielās skatuves par uzvarētājiem kļuva muzikālā apvienība Jātnieki.

Finālā par uzvarētāja godu sacentās četras grupas, bet superfinālā cīņu turpināja tikai divas no tām - T-Band un nu un diemžēl neguva pietiekamas skatītāju simpātijas, kas galvenajai balvai ļāva pietuvoties Jātniekiem un grupai 4vēji.

Koncerta pirmajā talantu muzikālās apvienības izpildīja šovā jau dzirdētās un klausītāju iemīļotas kompozīcijas, bet talantu uzstāšanos un reklāmas paužu starplaikos uz skatuves varēja redzēt arī iepriekšējā talantu šova favorītus - Eviju Sloku, Nikolaju Puzikovu un Samantu Tīnu, kā arī no šova izbalsotās grupas.

Lai gan jauno talantu liktenis, kā jau ierasts, bija nodots skatītāju rokās, arī fināla raidījumā bija novākta spēcīga žūrijas komisija - līdzšinējā žūrijas priekšsēdētāja Guntara Rača vietā šoreiz šos pienākumus pildīja LNT šefs Andrejs Ēķis, bet muzikālās aprindas pārstāvēja dziedātājs Igo un pianists Vestards Šimkus.

Lielajā finālā grupa Jātnieki izpildīja šonedēļ tapušu kompozīciju Miera gadalaiks, bet 4 vēji skatītāju atbalstu mēģināja iekarot ar dziesmu Ņem mani sev līdz. Lai gan cīņa bija sīva, uzvaras laurus un balvu - 25 tūkstošus latu vērtu reklāmas laiku Latvijas Mūzikas kanālā - ieguva grupa Jātnieki, kuriem vienīgajiem līdz pat šova beigām bija izdevies palikt pilnā sastāvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!