Foto: Mango

Sestdienas, 12. novembra, vakarā notika LNT talantu šova OKartes skatuve desmitais koncerts, kurā starp 11. un 18. novembri skanēja patriotiskas dziesmas, un šis koncerts pēdējais izrādījās 4 vēju dalībniecei Madry.

Visas šajā vakarā izskanējušās dziesmas bija veltītas Lāčplēša dienai un gaidāmajai Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai, un šonedēļ tās vērtēja šova repertuāra konsultants Guntars Račs, dziedātāja Ieva Akurātere un izdevniecības Dienas žurnāli galvenā redaktore un direktore Inga Gorbunova.

Šovā izskanēja patriotiskas dziesmas no Renāra Kaupera, Līvu, Zodiaka, Ievas Akurāteres, Zigmara Liepiņa repertuāra, kā arī visu sešu grupu pašu sacerētās dziesmas.

Košās un Vāģa sacerētā dziesma Savā pagalmā ieguva radio SWH specbalvu, kā arī iespēju šo dziesmu prezentēt radio ēterā, savukārt Okartes simpātiju balvu saņēma grupa Jātnieki - lai jaunie talanti varētu "profesionāli pilnveidoties".

Rezultātā pēdējā vietā palika grupa 4 vēji, piektajā - Jātnieki, ceturtajā - nu un, trešajā T-Band, otrajā - Kā viens, bet patriotisko dziesmu vakarā par labāko tika atzīta grupa Zvaigžņu zagļi, kuriem tā bija trešā uzvara četru nedēļu laikā.

Šovu nācās pamest 4 vēju dalībniecei Madry, un līdz ar to tagad tā kļuvusi par duetu, kurā spēlē Mārtiņš Ruskis un Kristaps Pujāts. Vienīgā grupa, kura joprojām ir pilnā sastāvā, ir grupa Jātnieki.

Pēc koncerta bēdas slīcināt un panākumus atzīmēt, kā ierasts, jaunie talanti devās uz Ellas vadīto Dstyle klubu, kur arī bija padomāts par Lāčplēša dienas noskaņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!