Foto: Mango

Pazīstamais mūzikas producents Juris Millers (attēlā) pretēji citiem šovbiznesa ekspertiem Okartes skatuves dalībniekos lielu muzikālo potenciālu nesaskata un tikai nosmejas par jauniešu centieniem gūt lētu popularitāti, skandalējot kameru priekšā.

"Mana prognoze par Okartes skatuves dalībniekiem ir tāda, ka no šiem 24 jauniešiem pēc pusgada atcerēsimies labi ja trīs, un arī tad tas būs visai augsts rādītājs," sarunā ar izklaides portālu Mango talantus vērtē Millers. Viņš spriež, ka visu izsaka arī koncertu daudzums, kas Okartes skatuves dalībniekiem paredzēts pēc šova.

"Ja iepriekšējam talantu šovam noslēdzoties, tā dalībnieki devās tūrē, sniedzot 40 koncertus, pēc šī paredzēti tikai četri, kas lieliski parāda jauniešu potenciālu kopumā. Acīmredzot šeit ir vairāk viduvējību un pelēcību," skarbs savos spriedumos ir pazīstamais producents.

Arī attiecībā uz prognozēm par to, ka Latvijas šovbiznesā ar panākumiem varētu turpināt darboties šovā izveidotās grupas, Millers ir visai skeptisks.

"Tas, protams, ir labi, ka vienā Centrāltirgus paviljonā saticies viens Maximas pārdevējs, viens Elvi pārdevējs, viens Rimi pārdevējs un viens no Super Neto, bet tas vēl nenozīmē, ka viņi spēs uzturēt visu Centrāltirgu," par grupām ironizē Millers.

Viņš iesaka jauniešiem pēc šova noslēguma piezemēties, paskatīties uz savu reālo talantu un padomāt, cik daudz laika viņi var veltīt darbam."Viens ir televīzijas piedāvātā publicitātes iespēja, bet otrs - reālais darbs, kas sākas pēc šova. Tas, ka tu esi bijis šovā, dod tev īsa brīža atpazīstamību, tas arī viss.

Tas, ka tieši šiem jauniešiem tā tikusi, nenozīmē, ka viņi ir labākie mūziķi Latvijā. Tā kā es menedžēju Samantu Tīnu, ļoti labi zinu, ko nozīmē darbs pēc Okartes šova," stāsta Millers, atklājot, ka Samantai izdevies izsisties un  jau pavisam drīz viņa dosies Latvijai unikālā koncerttūrē - Samanta Sex Songs, kurā uz skatuves būs vērojams arī īsts striptīza šovs.

Producents pasmīn arī par jauno talantu centieniem iekarot popularitāti ar dažādu seksa un alkohola skandālu palīdzību.

"Ja Laima Vaikule, kurai jau ir pamatīga darba bagāža, uztaisītu seksa skandālu, tas būtu pilnībā kas cits, nekā tas, ka ar seksuālajām aktivitātēm izcelties cenšas kāds zaļknābis, kas izlīdis no kūtspakaļas. Vajag saprast, kurā brīdī skandāls ir pašmērķis, bet kurā var tikt izmantots kā instruments," spriež eksperts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!