Foto: Mango

Rudenī LNT sadarbībā ar Latvijas Mūzikas kanālu un O!Karti uzsāks jaunu muzikālo TV projektu O!Kartes skatuve, bet jaunā raidījuma vadīšana uzticēta pieredzes bagātajam šovmenim Mārim Grigalim (attēlā) un Lienei Bērziņai.

"Mūzika ir mana sirdslieta, tāpēc es esmu ļoti priecīgs, ka tieši man un Lienei ir uzticēts vadīt jaunā šova lielos koncertus. Pats esmu piedalījies LNT dziedāšanas šovā kopā ar Veroniku Plotņikovu, tādēļ zinu, ko nozīmē satraukums pirms kāpšanas uz skatuves, un tieši tāpēc aizkulisēs atbalstīšu visus šova dalībniekus," par jaunajiem pienākumiem sajūsmā ir Grigalis.

Lienei Bērziņai, kuru savulaik skatītāji iepazina ar meitas uzvārdu Zostiņa, šī pēc nelielas pauzes ir atgriešanās televīzijas ekrānos.

"O!Kartes skatuve ir mans jaunais izaicinājums! Man ir prieks atgriezties uz skatuves un TV ekrānā, bet šoreiz jaunā ampluā. Domāju, ka mums visiem kopā ies jautri un interesanti," atzīst Bērziņa, kura, gatavojoties šovam, arī nomainījusi ierasto blondo matu toni pret rudi brūnu matu toni.

"Ar Lieni esmu veiksmīgi sastrādājies jau iepriekš, vadot dažādas LNT tiešraides, svētkus un koncertus. Ar viņu strādāt ir viegli, un mēs saprotamies no pusvārda. Esmu drošs, ka mums viss izdosies lieliski,"savu skatuves partneri vērtējis Grigalis.

Mango atgādina, ka dalībnieku atlase jaunajam televīzijas projektam notiks sestdien, 13. augustā, kad tiks izraudzīti talantīgākie, radošākie, apņēmīgākie, oriģinālākie, savdabīgākie un bezbailīgākie jaunieši vecumā no 18 līdz 35 gadiem, kuriem pēc tam tiks dota vienreizēja iespēja šova laikā apliecināt, ka viņi ir "dzimuši mūzikai".

Foto: Publicitātes foto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!