Foto: Mango

LNT talantu šova Okartes skatuve dalībnieki ceturtdien saņēma nepatīkamu ziņu – muzikālās apvienības Traveling Band jeb T-Band dalībnieks Edgars Balodis jeb Lenny (attēlā) no šova veselības problēmu dēļ ir izstājies.

Puisis ceturtdien bija devies uz veselības pārbaudēm, jo pēdējā laikā bija sūdzējies par dažādu kaišu saasināšanos, ko pats jaunais talants skaidroja ar šova radīto stresu.

Pēc ārsta apmeklējuma Lenny rekomendēti tālāki izmeklējumi, lai noskaidrotu slimības cēloni un piemērotu ārstēšanu. Ārsts arī ieteicis miera režīmu un izvairīšanos no stresa, kas, esot šovā, nav iespējams. Tāpat Lenny rekomendēts atpūsties un izgulēties, ar ko visiem dalībniekiem šovā ir problēmas.

Tā kā veselība katram cilvēkam ir pirmajā vietā, Lenny vienojās ar šova administrāciju, ka nekavējoties jāveic papildus izmeklējumi un devās uz slimnīcu. Šobrīd Lenny atrodas slimnīcā un šovā vairs neatgriezīsies.

Pārējie talantu šova dalībnieki Lenny lēmumu šovu pamest ceturtdien notikušajās pārrunās vērtēja pretrunīgi - vieni norādīja, ka T-Band tas nav liels zaudējums, jo muzikāli puisis nav bijis spēcīgākais grupas loceklis, bet citi norādīja, ka grupai, kura nu palikusi divatā, priekšnesumu sagatavošana radīs zināmas problēmas.

Foto galerijā: ieskats Lenny gaitās talantu šova laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!