Foto: Mango

Okartes skatuves skandālista slavu iemantojušais grupas K1 mūziķis Ivars Kļaviņš (attēlā) otrdien pēc pamatīga kašķa ar pārējiem dalībniekiem, kura laikā viņš pat draudējis diviem kolēģiem, nogādāts slimnīcā.

Šova veidotāji pagaidām ir neziņā par to, kas īsti kaiš jaunajam talantam un kāds būs viņa turpmākais liktenis šovā.

"Ivars smiedamies izsauca ātro palīdzību un, kad mediķi ieradās, stāstīja, ka viņam reibstot galva un viņš it kā esot vēmis koridorā, kaut gan neviens nevarēja saskatīt, kur tad īsti viņš vēmis. Mediķi Ivaru nogādāja slimnīcā, un viņš pašlaik gaida, kad viņu apskatīs," izklaides portālam Mango atklāj šova producente Ilze Jansone.

Ivaram niknuma lēkme sākās pēc tam, kad pārējie dalībnieki sāka vainot K1 par to, ka abi grupas dalībnieki Ivars un Inga nav ievērojuši dalībnieku sastādīto telpu tīrīšanas grafiku un uzkopuši šova telpas. Puišiem, kuri lūdza Ivaru beidzot pievērsties telpu tīrīšanai, viņš atbildēja ar tekstu: "Aizver žaunas!"

"Manī ir sakrājušās tik daudz negācijas, ka es varētu tās izgāzt uz cilvēkiem," atzina Ivars. Pārējie dalībnieki izteica viedokli, ka Ivaram vajadzētu aiziet pie psihiatra un tikt galā ar saviem nerviem.

Vēlāk tika atklāts nākamais Ivara pārkāpums - viņš bija pamanījies šova dzīvoklī izmantot mobilo telefonu, kas noteikumos nav atļauts, taču bravūrīgais talants centās savu vainu noliegt. Saniknotais puisis sāka kravāt mantiņas un solīja pamest šova telpas, taču pēc uzsmēķētas cigaretes ar smaidu sejā izsauca ātro palīdzību, skaidrojot, ka viņam esot palicis slikti.

"Protams, pats Ivars uzskata, ka ne pie kā nav vainīgs - visi viņu provocējot, taču viņš nudien atļaujas par daudz. Viņš savā niknumā salauza durvis, draudēja sadot pa purnu Mārtiņam Ruskim un Pujātam, pārkāpa noteikumu par telefona izmantošanu, un tie nav viņa pirmie izlēcieni," dusmojas šova producente.

Pagaidām Ivars no šova izslēgts netiks - LNT komanda un dalībnieki pacietīgi gaida ārstu slēdzienu par Ivara veselību, un, ja viņš izrādīsies gana vesels, mūziķim tiks dota iespēja atgriezties šovā, taču pārējie dalībnieki kopīgā sapulcē lems par sodu bravūrīgajam puisim.

"Ivars ir ļoti talantīgs, tāpēc žēl, ka viņš tā uzvedas. Varbūt viņam uzdeva nervi pēc pieķeršanas noteikumu pārkāpšanā un pārējo dalībnieku dusmām. Vakarā lemsim, ko tālāk ar viņu iesākt," spriež Jansone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!