Pašmāju populārais humorists, grupas Labvēlīgais tips līderis un Radio SWH personība Fredis jeb Andris Freidenfelds (attēlā) jau no septembra sākuma ik svētdienas vakaru gozēsies televīzijas ekrānos, vadot jauno TV3 muzikālo šovu.

Fredis no 4. septembra iejutīsies šova Mūsu Zelta dziesma vadītāja ampluā, bet kopā ar viņu ik svētdienu uz skatuves kāps desmit talantīgi pašmāju dziedātāji, kuru mērķis būs aizraujošā un azartiskā sacensībā apzināt visu laiku labākās latviešu dziesmas.

Šovs ilgs desmit nedēļas, un fināla cīņā ar skatītāju un žūrijas balsojumu tiks noteikta visu laiku populārākā latviešu dziesma, kuru godinās ar balvu - to saņems dziesmas izpildītājs, komponists un teksta autors.

Žūrijā būs trīs pastāvīgie locekļi, bet ik nedēļu viņiem pievienosies arī dažādi ar mūzikas jomu saistīti ļaudis un citi sabiedrībā zināmi cilvēki - pagaidām zināms, ka kā žūrijas pastāvīgie locekļi visa šova garumā darbosies modes māksliniece Elita Patmalniece, diriģents Ints Teterovsksis un muzikoloģe Daiga Mazvērsīte.

Šovā piedalīsies tādi jaunie talanti kā Emīls Balceris, Samanta Tīna, Kaža, Dace Upīte, Diāna Pīrāgs, Andris Ērglis, Elīna Seile, Nikolajs Puzikovs un Valters Frīdenbergs, kā arī Ivo Fomins, bet viņiem ik svētdienu palīdzēs arī Latvijas estrādes leģendas.

Šova vadītājam Fredim šī pēc ilgākas pauses ir atgriešanās televīzijas ekrānos - 2003. gadā viņš TV3 ēterā vadīja humora raidījumu Zvaigzne Nr.1, vēlāk īsu laiku darbojās kā Vakara šova vadītājs, kā arī bija LTV1 translētā tautas dziesmu festivāla Dziesma manai paaudzei vadītājs.

Pēdējo pāris gadu laikā Fredis ilgstošos televīzijas projektos nebija iesaistījies, un šovs Mūsu Zelta dziesma Fredim kļūs par pilnīgi jaunu pieredzi un izaicinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!