Foto: Mango

Svētdien, 16. oktobrī, pasaulē nācis skaistumkaralienes un šova Latvijas princese otrās sezonas finālistes Sanitas Kubliņas un viņas mīļotā vīrieša DJ Gustavito jeb Gustava Vītoliņa (abi kopā attēlā) pirmdzimtais, kuram dots vārds Dominiks.

"Mazais ir vesels, un viņam viss kārtībā - būs foršs džekiņš," izklaides portālam Mango par dēliņu pastāstīja jaunais tētis Gustavs, kurš pašlaik uzturas dzemdību namā kopā ar savu mīļoto meiteni, lai kopā ar Sanitu rūpētos par abu pirmdzimto.

Jaunais tētis piedalījies arī kādā pavisam īpašā dzemdību brīdī - viņš pats pārgriezis sava dēliņa nabassaiti.

deutche_welle_video

"Māmiņai tagad ir ļoti daudz darba - jau divas dienas viņa nav gulējusi," par sajūtām pēc dēliņa piedzimšanas stāsta Gustavs, kurš cik vien spēj cenšas palīdzēt bērniņa aprūpēšanā, jo saprot, ka pirmās dienas pēc dzemdībām mammām allaž ir ļoti saspringtas.

Puisēns nosaukts par Dominiku, un, kā atklāj Gustavs, par bērniņa vārdu abi ar Sanitu domājuši ļoti nopietni - katrs uz lapas sarakstījis vārdus, kas tam patīk, un gan Gustavs, gan Sanita secinājuši, ka abiem simpatizē vārdiņš Dominiks.

Jaunā ģimene jau saņēmusi simtiem apsveikumu un laba vēlējumu priecīgā notikuma sakarā, un ar nepacietību gaida otrdienas vakaru, kad varēs doties mājās nu jau trijatā.

Galerijā: Sanita Kubliņa nekautrējās iziet sabiedrībā arī bērna gaidību laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!