Foto: Mango

Trešdien, 20. jūlijā, starptautiskā jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis konkursanti visas dienas garumā baudīja piesātinātu pasākumu programmu, par kuras galveno notikumu kļuva otrās konkursa dienas uzstāšanās kārtas numuru izloze.

Trešdienas pusdienlaikā visi konkursanti pulcējās Jūrmalas viesnīcā Pegaza pils, kur notika jau par tradīciju kļuvusī konkursam veltītā bareljefa jeb zemciļņa izveide.

Tāpat sadarbībā ar Latvijas pastu katrs dalībnieks tika pie personalizētām pastmarkām ar savu portretu, kā arī notika kopējā paša konkursa pastmarkas prezentācija - uz tās attēlots Jaunā viļņa stilizēts logotips bareljefā, ko veidojuši iepriekšējā gada konkursa dalībnieki.

Pēc bareljefa veidošanas un pastmarku pirmās dienas zīmogošanas konkursanti tika aizvizināti uz Liepupi, kur jautrais un vienādos, speciāli konkursam veidotos sporta tērpos, sapostais jauniešu bariņš kāpa uz jahtas.

Tur tad arī konkursa ģenerāldirektora Aleksandra Rumjanceva uzraudzībā notika uzstāšanās kārtas numuru izloze Jaunā viļņa otrās dienas koncertam.

Kā jau ierasts, pie izlozes norises bija īpaši piedomāts - šoreiz dalībnieki savus kārtas numurus atrada zvejas tīklos iemudžinātu pudeļu korķīšos, un izlozes laikā tika arī prezentēts jauns zīmols - New Wave ūdens.

Skanot smiekliem un dažādiem uzundrinājuma saucieniem, katrs no 16 dalībniekiem  tika pie sava kārtas numura, un Latvijas pārstāve LieneCandy (attēlā) 28. jūlija koncertā, kad konkursantiem būs jaizpilda savas valsts hits, uz skatuves kāps ar 4. kārtas numuru. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!