Foto: Mango

Lai arī starptautiskais jauno izpildītāju konkurss Jaunais Vilnis šogad atzīmēs desmit gadu jubileju un sola pārsteigt ar īpašiem priekšnesumiem, pazīstamā uzņēmēja un festivāla cienītāja Irēna Pulkinena (attēlā) tā vietā labāk izvēlēsies atpūtu Spānijā.

"Biļetes uz festivālu vēl neesmu nopirkusi, jo varbūt Jaunā Viļna laikā nemaz nebūšu Latvijā. Gatavojos braukt uz Spāniju, kur neesmu bijusi kopš Lieldienām. Ja vairāk kā divas nedēļas pavadu Rīgā, es nogurstu, tāpēc man tagad pat ļoti nepieciešams doties kaut kur prom," sarunā ar portālu Mango stāsta uzņēmēja.

Pulkinena allaž bijusi Jaunā Viļņa regulāro apmeklētāju rindās, un it īpaši pēdējos gados viņa centusies nelaist garām nevienu no festivāla koncertiem.

"Visvairāk mani, protams, uzrunā Raimonds Pauls - viņa uzstāšanās man vienmēr ir pirmajā vietā. Tāpat cenšos nelaist garām viesmākslinieku uzstāšanos," stāsta uzņēmēja. No viesmāksliniekiem viņai īpaši spilgtā atmiņā palikusi satriecošās balss īpašnieces Laras Fabianas uzstāšanās pagājušā gada festivālā.

"Šādi mākslinieki pie mums atbrauc reti, tāpēc man vienmēr patīk apmeklēt Jauno vilni, jo zinu, ka katru gadu būs kāds labs pārsteigums," spriež Pulkinena.

Šogad Jaunais Vilnis atzīmē desmitgadi, un tas nozīmē, ka svētki būs vēl grandiozāki un sagaidāmi īpaši daudzi patīkami pārsteigumi. Taču uzņēmēju tas neuztrauc - ja biznesa lietās viss izdosies, viņa Jaunā Viļņa laikā atradīsies saulainajā Spānijā, bet, ja iecerētos darījumus neizdosies veikt plānotajā laikā, uzņēmēja paliks Latvijā un apmeklēs savu iemīļoto mūzikas festivālu.

"Nebūs žēl arī tad, ja pasākumu palaidīšu garām," pārliecināta Pulkinena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!