Foto: F64

Jūrmalā notiekošais jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis ik gadus kļūst par vietu, kur paralēli konkursantu un Krievijas estrādes zvaigžņu muzikālajiem priekšnesumiem var kļūt par liecinieku krāšņu un ekstravagantu tērpu parādei.

Arī šis gads nekļuva par izņēmumu, un aizvadītajā nedēļā Jūrmalā spīdēja un vizēja gan festivāla mākslinieku, gan dalībnieku un viesu tērpi, kuros varēja manīt gan aktuālākās modes tendences, gan Krievijas estrādes gadu no gada izkoptās tradīcijas.

Starp elegantākajām Jaunā viļņa zvaigznēm minama Krievijas dziedātāja Kristīna Orbakaite, kura šogad Jūrmalā gozējās gan pasaulē zināmu zīmolu apģērbos, gan kleitās no Krievijas dizaineriem.

Orbakaites māmiņa, par Jaunā viļņa mūzu dēvētā Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova, šogad viesojoties Jūrmalā, ar savu garderobes izvēli nepārsteidza - cienījamā kundze palikusi uzticīga maisveida kleitām jeb balahoniem.

Tiesa gan, šogad Alla Borisovna bija piedomājusi pie savu tērpu izvēles atbilstoši vecumam un auguma formām un lielāko daļu Jaunā viļņa laikā notikušo pasākumu viņa apmeklēja garos balahonos, vairs neaizraujoties ar legingos tērpto kājiņu demonstrēšanu.

Ar īpaši ekstravagantiem tērpiem Jaunā viļņa laikā šogad, kā jau ierasts, priecēja arī stiprā dzimuma Krievijas šovbiznesa pārstāvji, starp kuriem īpašu uzmanību izpelnījās tādi dziedātāji kā Filips Kirkorovs un Valērijs Ļeontjevs (attēlā).

Kirkorovs uz pārējo zvaigžņu fona izcēlās jau Jaunā viļņa atklāšanas gājienā pa sarkano paklāju - šo nozīmīgo notikumu kungs, kurš nekad nav slēpis savu apsēstību ar drēbju iegādi, bija izvēlējies apmeklēt koši rozā uzvalkā, bet Ļeontjevs savas smalkās štātes atrādīja gan uz Dzintaru koncertzāles skatuves, gan aizkulisēs un apmeklējot dažādus burziņus.

Starp pašmāju Jaunā viļņa viesiem īpaši pie tērpiem bija piedomājušas trio Lady's Sweet dalībnieces, kuras atklāšanas koncertā uz skatuves kāpa populārās pašmāju dizaineres Katjas Šehurinas darinātajās kleitās.

Tāpat uz pārējo fona izcēlās dizainere un Latvijas pārstāves LienesCandy skatuves tērpu autore Elita Patmalniece, kura, neraugoties uz apkārt valdošo glamūru, nebija atteikusies no sava jau gadiem ilgi izstrādātā stila un sarunā ar izklaides portālu Mango neslēpa, ka Jaunajā vilnī visi ir tik kruti un šajā pasākumā ar kaut ko pārsteigt ir praktiski neiespējami.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!