Foto: Mango

Kristīne Virsnīte (attēlā), kuru skatītāji vairākus gadus pazina kā Eirovīzijas nacionālās atlases raidījumu vadītāji, pēc pārtraukuma atkal atgriežas ierastajā ampluā, un jau 7. janvārī būs redzama LTV, vadot tiešraidi no pirmā pusfināla.

"Jā, es atgriežos Eirovīzijā! Kāpēc lai es nedarītu lietas, kas man patīk? Šoreiz gan nebūšu vecajā tandēmā ar Uģi Jokstu - vadīšu pusfinālus kopā ar Valteru Frīdenbergu, bet finālā mēs būsim trīs - mums pievienosies Jolanta Strikaite," sarunā ar izklaides portālu Mango atklāj Virsnīte.

Šogad viņas kā konkursa vadītājas uzdevums ir vēl nopietnāks, jo pirmo reizi Eirodziesmas vēsturē tiešraidē vērojami būs arī abi pusfināli. Taču savulaik ļoti populāro TV raidījumu vadītāju nebaida fakts, ka pēc tik ilga pārtraukuma televīzijā jāatgriežas ar jau tik nopietnu uzdevumu.

"Nav grūti atkal ieiet raidījuma vadītājas lomā - lietas, ko proti, nevar aizmirst. Un runa nav tikai par Eirovīziju - man patīk strādāt televīzijā. Laimīgu sakritību rezultātā esmu kļuvusi par Eirovīzijas vadītāju.

Atceros, ka pirmo reizi, kad vadīju šo konkursu, uztraukums bija ļoti liels, bet, laikam ejot, esmu iemācījusies pa īstam izbaudīt šo pasākumu," stāsta Virsnīte. Viņa pat nemāk teikt, kura Eirodziesma šī viņai būs - vadītas jau tik daudzas, ka skaits sajucis.

Virsnīte darbu televīzijā pameta aizpagājušā gada nogalē, kad kopā ar ģimeni devās dzīvot un smelties pieredzi uz Indiju. Eirovīzija būs iespēja viņu atkal redzēt ekrānā pēc ilgāka pārtraukuma, bet to, vai šim raidījumam sekos vēl kāds darbiņš TV, viņa vēl pagaidām vēlas paturēt noslēpumā.

Eirovīzijas nacionālās atlases pirmais pusfināls tiešraidē būs skatāms jau sestdien, 7. janvārī, otrais sekos pēc nedēļas - 14. janvārī, bet fināls tradicionāli notiks Ventspils teātra namā Jūras vārti 18. februārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!