Foto: Mango
Jaunā latviešu dziedātāja Liene Bronuša (attēlā), kura kopš dažādiem TV šoviem kļuva pazīstama ar skatuves vārdu Candy, nolēmusi nedaudz izmainīt savu skatuves vārdu, tam pievienojot savu īsto vārdu Liene – tagad viņa sauksies LieneCandy.

Izklaides portāls Mango jau ziņoja, ka Candy ar dziesmu Love Is Like an Aeiroplane ir iekļuvuši šī gada Latvijas Eirovīzijas dziesmu konkursa atlases pusfinālā, kas LTV ēterā būs skatāms 5. februārī no pulksten 21.20.

Kā informē Mikrofona ierakstu pārstāvji, lai dziesma būtu pieejama arī tiem klausītājiem un radiostacijām, kuras dod priekšroku dziesmām latviešu valodā, ir tapusi dziesmas latviskā versija Kājām gaisā.

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/LieneCandy_Kajamgaisa.mp3'; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Dziesmas angļu un latviešu versijas autori ir Gints Stankevičs un Guntars Račs, kuru kontā ir vairākas kopīgi radītas un veiksmīgas dziesmas. Starp tām arī Kažas izpildītā seriāla UgunsGrēks galvenā tēma Tici vai nē un grupas Putnu balle izpildītā dziesma Divi eņģeļi.

"Es ļoti nopietni gatavojos Eirovīzijai un domāju, ka nepievilšu savus atbalstītājus. Uz skatuves man pievienosies gan profesionālas dejotājas, gan lieliskas fona vokālistes no Daugavpils Oranžā kora sastāva. Bet dejosim mēs visi!" par nākotnes plāniem stāsta LieneCandy.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!