Foto: DELFI.lt

Sestdien, 10. septembrī, Lietuvā risinājās televīzijas šova Dejo ar mani otrais raidījums, kurā no tālākās cīņas izstājās Latvijas pārstāvji – populārais dziedātājs Lauris Reiniks un viņa deju partnere Aleksandra Kurusova (abi attēlā).

Izklaides portāls Mango jau rakstīja, ka latviešu dejotāju pāris dalību lietuviešu šovā uzsāka aizvadītās nedēļas nogalē - pirmajā raidījumā Reinika un Kurusova izpildītais čačača žūrijas sirdis neiekaroja, bet skatītāju atbalsts kopvērtējumā ļāva viņiem ierindoties sestajā vietā.

Šova Dejo ar mani otrajā raidījumā Reiniks ar partneri dejoja kvikstepu, un žūrijas vērtējums šoreiz bija augstāks nekā pirmajā raidījumā, tomēr raidījuma izskaņā tapa zināms, ka Reiniks un Kurusova šovu neturpinās.



Viņi no šova izstājās brīvprātīgi, lai ļautu tajā dalību turpināt kādam lietuviešu pārim - dziedātājam Deividam Norvilam un viņa partnerei Katerinai Voropajai, kuri žūrijas un skatītāju kopvērtējumā ieņēma pēdējo vietu.


"Vārdu sakot, šovakar Lietuvā paši izstājāmies no šova, lai dotu otro iespēju pirmajam izbalsotajam pārim. Lai lietuvieši cīnās savā starpā!" sestdienas naktī savus sekotājus
Twitter
tīklā informējis Reiniks.


Šī nav pirmā reize, kad Reiniks kopā ar Kurusovu izmēģināja spēkus deju šovā - 2007. gadā abi piedalījās pašmāju šovā
Dejo ar zvaigzni
, kur plūca uzvaras laurus.


Gatavojoties lietuviešu šovam, Kurusova gan sarunā ar izklaides portālu
Mango
norādīja, ka pirms četriem gadiem
gūtā uzvara viņiem nav nekāda priekšrocība
, jo Reiniks šo gadu laikā visas dejošanas iemaņas aizmirsis, tādēļ arī pāris ilgi un nopietni gatavojās startam kaimiņvalsts pārraidē, lai gan abi norādīja, ka uzvara šajā šovā viņiem nav galvenais.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!