Foto: Mango

Svētdienas, 11. aprīļa, vakarā noslēdzās TV3 šova Dejo ar zvaigzni trešā sezona, un fināla raidījumā "zelta pāra" titulu un 7000 eiro lielo naudas balvu ieguva aktieris Ainārs Ančevskis ar partneri Ievu Kemleri (attēlā).

Dejo ar zvaigzni 3 noslēguma raidījumā par uzvaru cīnījās četri pāri - otrajā vietā ierindojās tautas pārstāvis, jaunais jurists Rolands Meržejevskis un Elīza Ancāne (kopumā saņēma 13 667 skatītāju balsis), trešo vietu ieņēma aktrise un raidījuma Māmiņu klubs vadītāja Santa Didžus un Māris Pūce (5219 balsis), bet zemāko skatītāju vērtējumu saņēma stiliste Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins (3453 balsis). Savukārt par Ančevski un Kemleri nobalsoja 15 230 skatītāji.

Neraugoties uz to, ka Nacionālā teātra aktieris un populārā seriāla UgunsGrēks Alekša lomas atveidotājs, aktieris Ančevskis pirms šova sākuma sarunā ar izklaides portālu Mango atzina, ka uz deju grīdas jūtas kā zilonis, tas viņam netraucēja deju šova finālā iegūt pārliecinošu atbalstu un ierindoties pirmajā vietā. 

Iespējams, savu lomu šī pāra uzvarā nospēlēja arī Ančevska partneres, dejotājas Ieva Kemlere pieredze, jo viņa piedalījusies abās iepriekšējās šova Dejo ar zvaigzni sezonās - pirmajā šovā Kemlere dejoja pārī ar uzņēmēju Vitāliju Gavrilovu, bet otrajā sezonā viņas partneris bija diriģents Ints Teterovskis.

Šova žūrijas pastāvīgajiem locekļiem - profesionālajiem dejotājiem un deju pasniedzējiem Vladimiram Ponomarjovam, Anitai Šmitei un Albertam Kivleniekam - fināla raidījumā bija pievienojies dziedātājs Intars Busulis, ar kura nesen ierakstīto hokeja himnu Spēka dziesma un tai speciāli veidotu deju arī tika atklāts raidījums.

Katrs pāris uzstājās ar trim priekšnesumiem, no kurām viens bija speciāli fināla raidījumam apgūta deja, otrs - jau kādas iepriekšējos raidījumos redzētas dejas uzlabota versija, bet kā trešais tika piedāvāts brīvā stilā veidots improvizācijas priekšnesums.

Žūrija šoreiz par dalībnieku sniegumu atzīmes nelika, un fināla raidījuma rezultātu noteica tikai un vienīgi skatītāju balsojums, kuram ik pa brīdim varēja sekot līdzi arī TV ekrānos - jau no šova sākuma ar pārliecinošu balsu vairākumu par pirmo vietu ar mainīgiem panākumiem cīnījās abi fināla stiprā dzimuma pārstāvji ar partnerēm, bet Didžus un Dombrovska ieņēma attiecīgi trešo un ceturto vietu.

Mango atgādina, ka šova Dejo ar zvaigzni trešā sezona tika atklāta šī gada 14. februārī un tajā cīņu par "zelta pāra" titulu uzsāka deviņi pāri. Kā pirmais šovu pameta kultūrists Aivars Visockis, vēlākajos raidījumos no cīņas izstājās bundzinieks Guntars Lintiņš, dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane, aktrise Karīna Tatarinova, Daugavpils oranžā kora menedžeris Jānis Auzāns un Dana Dombrovska, kura gan marta nogalē notikušajā "atgriešanās raidījumā" ieguva tiesības turpināt dalību šovā.

Mango piedāvā ieskatu šova Dejo ar zvaigzni 3 fināla raidījumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!