Foto: F64

LNT talantu šova O!Kartes akadēmija uzvarētāja Samanta Tīna (attēlā) Rīgā sagaidījusi ierodamies savu mīļoto puisi no Amerikas - šova laikā Samantas un ritma grupas Stomp mūziķa Džona dzimušās attiecības izturējušas laika pārbaudi, un šobrīd Samanta un Džons ir pāris.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Samanta Tīna atklāj, ka beidzot jūtas ļoti laimīga, jo pie viņas Latvijā ciemojas "liels ciemiņš" - grupas Stomp dalībnieks Džons, kurš pie savas mīļotās meitenes ieradies no dzimtās Amerikas.

Samanta un Džons viens otrā ieskatījās laikā, kad ritma grupa Stomp ar savu šovprogrammu viesojās Rīgā, bet Samanta tajā laikā piedalījā realitātes šovā O!Kartes akadēmija. Stomp dalībnieki pirms sava koncerta viesojās arī LNT šova filmēšanas mājvietā, kur Samantas un Džona starpā uzvirmoja jūtas. Tā kā šova laikā Samanta nevarēja komunicēt ar cilvēkiem, kuri atrodas ārpus šova telpām, arī ar Džonu jaunā vokāliste sāka sazināties pēc tam, kad bija noslēdzies šovs.

"Mums ar Džonu tagad jāpagūst ierakstīt kopīga dziesma, kuras tekstu un mūziku esmu sarakstījusi pati. Dziesmu ierakstīsim tepat vienā no Rīgas ierakstu studijām. Es dziedāšu un Džons darīs to, kas viņam vislabāk padodas - spēlēs bungas," par savu kopprejektu stāsta Samanta.

Slavenās ritma grupas Stomp mūziķis Džons Rīgā mitinās Samatas dzīvoklī. "Jā, dzīvojam kopā. Var arī teikt, ka mēs esam kopā kā pāris. Džons pie manis Rīgā būs nedēļu. Mīlasstāsts ir sācies. Sākotnēji esam ieplānojuši pastrādāt pie abu kopīgās dziesmas un tad arī pastaigāsim pa Vecrīgu un dosimies šopingā. Džons vairs nav brīvs puisis, tagad jau abi esam aizņemti," apstiprina Samanta.

Pagaidām Samanta ar savu draugu neplāno dzīvot kopā, jo gan Samantai, gan Džonam ir sava karjera un pienākumi. "Taču, lai arī tikko esam satikušies, jau plānojam, ka kopīgi dosimies atpūtas braucienā uz Ēģipti," stāsta dziedātāja un piebilst, ka viņai tas ir liels pagodinājums, ka Džons no tālās Amerikas ir devies pie viņas uz Latviju, lai abi varētu baudīt divvientulību.

Jau 12. septembrī Samanta dosies prom uz Londonu, kur viņai sāksies trīs mēnešu mācības Londonas populārās mūzikas skolā Tech Music Schools. Iespēju studēt Londonā Samanta saņēma kā galveno balvu par uzvaru šovā O!Kartes akadēmija. "Sākotnēji divas nedēļas man paredzēti angļu valodas kursi, kas nepieciešami skolai, un pēc tam sāksies studijas," zina stāstīt Samanta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!