Foto: F64

Šova O!Kartes akadēmija dalībnieks Saipo jeb Indriķis Sīpols (attēlā) pārcēlies uz Londonu, kur, kā solīja, aizejot no šova, mācās mūziku un strādā, kā arī startējis modeļu biznesā un pašlaik cīnās par iespēju kļūt par populāra apģērbu zīmola kampaņas seju. Vasarā puisis cer arī beidzot apprecēties.

"Šobrīd dzīvoju Rietumlondonā, precīzāk Aktonā, jo šeit pat atrodas arī Tech Music School, kurā mācos un papildinu savas zināšanas mūzikā, kā to atbalstītājiem solīju, šovam beidzoties," portālam Mango atklāj Saipo.

Pirmais mācību gads jau veiksmīgi noslēdzies, un mūsu talantam mācības prestižajā skolā galvassāpes nesagādā.

"Mēs skolā visi viens otram ļoti palīdzam - esam viena liela ģimene un lieliska komanda. Lai gan bieži vien mācību dienas noslēgumā nomāc fizisks nogurums, toties emocionāli visi esam pāruzlādēti - mūzika dara savu," par mācībām priecājas Saipo un atklāj, ka skolā viņš iemācījies tikt galā ar skatuvisko saspringumu, kas traucēja šovā.

Papildus sava talanta izkopšanai puisis strādā arī algotu darbu."Šeit neiztikt bez pusslodzes darbiņa, jo īre ir jāmaksā, kaut kas arī jāpaēd, kad atliek nauda," smejas jaunais skatuves mākslinieks. Pašlaik viņš strādā darbā, kas saistīts ar pašvaldības īpašumos dzīvojošo īrnieku pārbaudēm, bet drīzumā cer uzsākt ko citu.

Dzīvojot Londonā, puisis sadūšojies sekot Rēzijas Kalniņas šova laikā viņam izteiktajam ieteikumam un izmēģināt spēkus modeļu biznesā.

"Izveidoju savu portfolio un apzināju dažas kastinga aģentūras, kuras mani uzņēma savā pulkā. Vienā no tām jau fotografējos kādam no 2012. gada kalendāriem," atklāj puisis.

Pašlaik viņš piedalās populārā veikalu tīkla Next rīkotajā konkursā, kura uzvarētājs kļūs par Next reklāmas seju nākamajā gadā. Saipo jau izturējis pirmo atlases kārtu un iekļuvis 250 laimīgo starpā, kuri jau par soli pietuvojušies savam sapnim. "Galu galā, ja nepamēģināsi, tad nekad arī neuzzināsi. Negribu spriedelēt par to, kā būtu, ja būtu," teic jaunais talants.

Mūziķis šova skatītājiem palicis atmiņā kā drosminieks, kurš nekautrējās tiešraides laikā publiski bildināt savu draudzeni.

"Man tā lika darīt sirds, vienkārši lika un viss. Es paklausīju, labi apzinādamies, ka daudzi, vadoties pēc savas negatīvās vai pozitīvās pieredzes, inteliģences, ticības vai neticības labajam un skaistajam vai vienkārši noskaņojumam, par mani pasmiesies, neticēs, dažs pat vulgāri izsmies, bet dažs raudās no prieka un patiesa saviļņojuma. Bet man tas nebija svarīgi. Klausītājiem un Ievai parādīju, ka esmu pārliecināts par savu mīlestību.

Tagad varu vien teikt to, ka nekas manās attiecībās ar Ievu un meitiņu nav mainījies arī tagad, mīlestība ir spēcīgāka kā jebkad agrāk," savu jūtu pasauli atklāj Saipo. Viņš iekrājis naudiņu, lai jau jūlijā abas viņa mīļotās meitenes varētu braukt dzīvot uz Londonu, kur visdrīzāk arī notiks pāra iecerētās kāzas.

"Visdrīzāk klusiņām teiksim viens otram jāvārdu šeit, bet, kad nākamgad atgriezīsimies Latvijā, tad kādu skaļāku baļļuku draugiem uzrīkosim," iecerējis Saipo.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!