Foto: Mango

Jaunā dziedātāja un talantu šova O!kartes akadēmija fināliste Evija Sloka (attēlā) pirms došanās studēt uz Angliju steidz nodibināt kontaktus ar faniem Latvijā un izbaudīt vasaras piedāvātās iespējas, tostarp viņa pirmo reizi apmeklējusi nūdistu pludmali.

"Cenšos pirms aizbraukšanas izbaudīt vasaru - manā dienas plānā ir jūra, jūra un jūra. Tāpat veicu dažādus priekšdarbus pirms aizbraukšanas, lai gan varu apsolīt, ka nekur nepazudīšu - ja kāds grib, lai uzdziedu, es taču varu atbraukt arī no Anglijas! Atlidot no Anglijas var tikpat ātri kā atbraukt no Ventspils," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta jaunā dziedātāja.

Šovasar meitene apņēmusies nesēdēt mājās un ļauties piedzīvojumiem, tiesa, tas nemaz neesot tik viegli, jo darba dienās, kad viņai ir brīvs laiks, draugiem jāstrādā, savukārt brīvdienās strādā viņa pati, koncertējot kopā ar grupu Klaidonis. Viņa iecerējusi drīzumā aizbraukt nelielā ceļojumā uz Kolku, bet pa nedēļu bauda saulīti.

"Tikko pat biju pie ārsta, lai painteresētos par to, kā pareizi sauļoties, jo sauļošanās jau nav nekāds veselīgais prieks. Ārsts man ieteica sauļojoties lietot aizsargkrēmu ar 20. aizsardzības pakāpi, un tagad to arī daru. Lai gan šķiet, ka ar tādu nevar nosauļoties, izrādās, ka var gan," savus sauļošanās knifus atklāj Evija.

Nupat viņa pirmo reizi pamēģinājusi arī pludmalē pasauļoties kaila. "Ar mammu izlēmām aizbraukt uz tuvāko pludmali. Biju dzirdējusi, ka Lilastē ir smuka pludmale, bet, kad aizbraucām, izrādījās, ka tā ir nūdistu pludmale," neseno piedzīvojumu atstāsta dziedātāja.

Zona, kur sauļoties starp kāpām un jūru, gan bijusi visai šaura, taču, lai kailie saules baudītāji nejustos neērti, tā aprīkota ar īpašiem zaru aizslietņiem, un aiz kāda no tiem sauļoties izmēģinājušas arī Sloku ģimenes sievietes.

"Nūdistu pludmale ir laba lieta, jo parasti vasarā iesauļojas peldkostīma lences, un tad grūti tās aizsauļot. Atmosfēra nūdistu pludmalē bija ļoti laba - kailas sauļojās veselas ģimenes, un man nebija nekādu uztraukumu par to, ka kāds no kāpām varētu lūrēt. Nedaudz pasauļojos, bet par pārliecinātu nūdisti nekļūšu.

Neesmu tik nekautrīga - tā pludmale bija ļoti šaura un man vispār nepatīk sauļoties tik tuvu citiem, it īpaši, ja šie cilvēki ir pliki. Taču ļoti no kailuma arī nekautrējos, piemēram, pirtī, kur visi iet pa pliko, man nav nekādu problēmu," sajūtās dalās Evija.

Uz Angliju viņa aizbrauks jau 18. augustā, neilgi pēc savas dzimšanas dienas, un pirms aizbraukšanas draugiem rīkos kārtīgu ballīti. Lai uzturētu kontaktus ar saviem talanta cienītājiem arī esot ārzemēs, Evija izveidojusi sev jaunu kontu sociālajā portālā Twitter, jo vecajam, kas viņai izveidots vēl O!kartes akadēmijas laikos, viņa aizmirsusi paroli.

"Tas pēdējās dienās bija mans mokošākais darbs - izveidot jaunu kontu tviterī. Manu jauno profilu ir visai grūti atrast, bet ceru, ka faniem tas izdosies," teic Evija un aicina sava talanta cienītājus turpmāk sekot viņas gaitām, meklējot kontu ar nosaukumu "EvijaSloka".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!