Bijusī televīzijas "seja", pasākumu aģentūras Chocolate Events īpašniece Sindija Vilde (attēlā) ir tik ļoti aizrāvusies ar neparastu kāzu rīkošanu citiem pāriem, ka pašai nemaz neatliek laika, lai iestūrētu laulības ostā ar savu ilggadējo puisi.

"Man vasara ir kāzu sezona - es izprecinu daudzus pārus. Vairs nav tā, ka, aizejot uz kāzām, tu zini, ka tur atkal būs tilti, atkal vārti un viss zināmais. Jaunie pāri vairs neuztraucas par to, ko teiks vecāki, un par to, kā mammai patiks kleita," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Vilde.

Kāzu speciāliste ir novērojusi, ka arvien vairāk jaunu cilvēku Latvijā izvēlas savas attiecības noformēt oficiāli, piemēram, šogad viņa rīkojot jau četrreiz vairāk kāzu nekā pagājušajā vasarā, turklāt latvieši kļūstot arvien drosmīgāki.

"Šogad, piemēram, mums ir jātaisa kāzas grieķus stilā, sena detektīva stilā, ir arī pāri, kas grib laulāties zem ūdens," jaunākās tendences ieskicē Vilde.

Pašas Sintijas sirds jau vairākus gadus pieder viņas biznesa partnerim Jānim Springam, taču, rīkojot kāzas citiem, Vilde ar savu puisi vēl nav paspējusi salaulāties. "Man nav laika, es izprecinu citus!" viņa smejas.

Uz jautājumu, vai, organizējot kāzas citiem, šis pasākums jau nav tik ļoti apnicis, ka pati labprāt iztiktu bez greznas ceremonijas, Vilde vēl nemāk atbildēt. "Es nezinu. Varbūt patiešām viss būs apnicis. Manas kāzas vai nu būs pavisam greznas, vai arī pilnīgi vienkāršas - iespējams, saaicināšu draugus uz barbekjū un apprecēšos."

Bez kāzu rīkošanas Vildes plānos šovasar ir aizbraukt uz mūzikas festivālu Open'er Polijā, kā arī realizēt savu seno sapni un iemācīties braukt ar kaitbordu. "Vēl neesmu to mēģinājusi, bet āķis lūpā ir! Nedaudz bail, bet gribas," atklāj pasākumu vadītāja.

Kā zināms, Vilde, kura izmēģinājusi arī modeles karjeru, piedalījusies "Mis Latvija" konkursos un vadījusi LNT spēli Mīl, nemīl, kā arī dziesmu šovu Divas zvaigznes, atzinusi, ka televīzijā atgriezties negatavojas, taču pieredze liecina, ka arī pēc šādiem paziņojumiem bijušās raidījumu vadītājas nereti atkal atgriežas ekrānā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!