Foto: Mango

Ceturtdien Rīgā notikušo žurnāla Playboy latviešu izdevuma atklāšanas ballīti apmeklēja arī viens no populārākajiem pašmāju miljonāriem Jūlijs Krūmiņš (attēlā), kurš neslēpa savu sajūsmu par pievilcīgajiem Playboy "zaķiem" un atzinīgus vārdus veltīja arī pašam žurnālam.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Krūmiņš pastāstīja, ka viņš ir iegādājies pirmo latviešu valodā iznākušo Playboy žurnālu, un, to vērtējot, atzina, ka tas ir izdevies.

"Man liekas, ka žurnāls ir labs un saistošs, un arī vāka meitene Anna bija baigi labā," iespaidos par žurnālu dalījās Krūmiņš un atklāja, ka visvairāk viņam iepaticies tieši vāka meitenes Annas Rozītes dabiskums.

Par savu šī brīža uzņēmējdarbību miljonārs, kurš vienmēr sabiedrības uzmanību pievērsis ar savu izklaidēm bagāto dzīvi, sīkākos komentāros nevēlējās ieslīgt, lai gan atzina, ka savu nākotni ar izklaides vietu iegādi un uzturēšanu neplāno saistīt un par savu klubu, kur varētu atpūsties pats un kopā ar draugiem, nesapņo.

"Es vairs par to nedomāju. Man kādreiz piederēja klubs Vernisāža, un es zinu, ka tas ir šausmīgi grūts darbs to visu kontrolēt, pārbaudīt, uzturēt un nodrošināt, lai visu laiku ir interesanti. Tas nav tik vienkārši," skaidro uzņēmējs.

Uz jautājumu, vai viņš nevēlētos dzīvot tā, kā Playboy žurnāla radītājs Hjū Hefners, Krūmiņš, sirsnīgi smejoties, atzīst, ka viņa dzīve ir tāda pati kā šim pasaulē slavenajam uzņēmējam, kurš visu laiku atrodas skaistu meiteņu ielenkumā.

"Es jau dzīvoju tādu dzīvesveidu. Man ir apkārt skaistas meitenes un daudz draugu. Es uz katru skaistu meiteni skatos kā uz gleznu, kā uz skaistu lietu. Tas ir normāli katram vīrietim, bet tas jau mani netraucē mīlēt vienu," atklāts ir Krūmiņš.

Nesen gan izplatījās runas, ka uzņēmēja un viņa sievas, uzņēmējas Jeļenas Krūmiņas, laulībā iestājusies krīze un abi pašķīrušies. Vīrietis šo informāciju nenoliedz, bet atzīst, ka tas viņu netraucē šo sievieti mīlēt.

"Viss mainās. Jā, tagad ir drusciņ grūti, bet dzīvē tāpat kā biznesā visu laiku viss iet augšā un lejā. Ja tagad ir krīze, mēs jau tāpat vēlamies izķepuroties ārā. Es domāju, ka nešķiršos, bet tikpat iespējams, ka atradīšu jaunu partiju - kādu jaunu, skaistu meiteni. Es nekad nesaku nē, neraugoties uz to, cik man ir gadu," smaidot atklāj Krūmiņš.

Playboy pasākumu Jūlijs Krūmiņš apmeklēja kopā ar savu ilggadējo draugu Edvīnu Inkēnu un brālēnu, bijušo politisko aktīvistu Jāni Krūmiņu.

Foto: Mango
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!