Foto: Mango
Pēc aptuveni desmit gadus ilgas draudzības 53 gadu vecumā slepeni apprecējies pašmāju basketbola leģenda Valdis Valters (attēlā) un viņa draudzene Agnese Timofejeva, kura pēc laulībām pārgājusi vīra uzvārdā.

Savulaik Valters bija precējies ar izdevniecības Jumava projektu vadītāju Zentu Valteri, un šajā laulībā pasaulē nāca abi Valtera dēli - basketbolisti Sandis un Kristaps. Deviņdesmito gadu beigās šajā laulībā iestājās krīze, bet oficiāli pāris pēc 24 kopdzīves gadiem izšķīrās 2001. gadā.

Pēc laulības šķiršanas Valters uzsāka attiecības ar Agnesi Timofejevu, kura ir 23 gadus jaunāka par Valteru, un šovasar abi mīlnieki apprecējušies, ziņo izdevums Kas Jauns.

Lai gan Valters uzskatāms par vienu no pamanāmākajiem Latvijas sporta dzīves funkcionāriem, viņam un jaunlaulātajai sievai ziņas par savām kāzām no plašākas sabiedrības bija izdevies slēpt, un arī mediju rīcībā šī informācija nonākusi tikai pāris mēnešus pēc kāzām.

Valteru ģimenes vīrieši vienmēr sabiedrības interesi piesaistījuši ar savu vētraino privāto dzīvi - abi Valda dēli ir šķīrušies no savām laulātajām draudzenēm, kā arī regulāri rada pamatu runām par savām tagadējām attiecībām un citiem izlēcieniem.

Jaunākajam Valtera dēlam Kristapam, kurš spēlē Spānijas klubā DKV Joventut un nesen izšķīrās no savas sievas un divu bērnu mātes Signes, savas jaunās attiecības izdevies slēpt, bet viņa brālim Sandim, kura bijusī sieva Katrīna kļuvusi par aktīvu ballīšu apmeklētāju, nesen izveidojušās attiecības ar žurnāla Playboy modeli Elīzu Kaurāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!