Foto: AFP/Scanpix
Naktī uz trešdienu kādā Fīniksas slimnīcā mirusi skandalozā amerikāņu boksera Maika Taisona četrus gadus vecā meitiņa, ziņo ārzemju mediji.

Taisona meita kritiskā stāvoklī tika nogādāta slimnīcā pēc tam, kad viņu ar virvi ap kaklu atrada mājās.

Mazā meitenīte spēlējusies netālu no tēva treniņu aprīkojuma un nejauši sapinusies auklā, kas karājusies pie slīdošā skrejceļa. Meiteni atradis viņas septiņus gadus vecais brālis, kurš pasaucis māti. Viņa tad arī izsaukusi neatliekamās palīdzības dienestu.

Pēc meitenes nogādāšanas slimnīcā mediķi atklājuši, ka bērns ir kritiskā stāvoklī un cīnās par savu dzīvību. Policijas pārstāvji atzinuši, ka sākotnējā izmeklēšana liecina, ka tas bijis „traģisks negadījums".

Bērna tēvs, bijušais pasaules smagsvaru čempions Taisons, negadījuma laikā nav bijis Fīniksā, kur viņš ar ģimeni dzīvo, bet neilgi pēc notikušā ieradies slimnīcā pie bērna.

20 gadu vecumā kļuvis par vēsturē visjaunāko boksa smagsvara čempionu, Taisons ik pa brīdim lika lietā Bruklinā iegūto kriminālo pieredzi. Viņš vairākas reizes arestēts par kautiņiem, bet 1992. gadā Taisons tika atzīts par vainīgu izvarošanā, un tiesa viņam piesprieda sešus gadus cietumā, no kuriem bokseris ieslodzījumā pavadīja trīs gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!