Foto: Mango

Ceturtdienas, 2. septembra, vakarā Piņķu ledus hallē norisinājās kafejnīcās La Rue Justine atklāšana – jaunais ēdināšanas uzņēmums izveidots par godu Latvijas hokejista Miķeļa Rēdliha mazajai meitiņai Justīnei.

Kafejnīcas īpašnieki ir Rīgas Centrāltirgus direktors un miljonārs Dainis Liepiņš ar kundzi, kuri ir Miķeļa sievas Līvas vecāki un savai 19. maija rītā dzimušajai mazmeitiņai bija nolēmuši pasniegt vērtīgu dāvanu - viņas vārdā nosaukt kafejnīcu.

Pats Miķelis sarunā ar izklaides portālu Mango atzina, ka meitai pasniegtā dāvana viņu patiesi priecējot un viņš jūtas gandarīts, ka tik mazam bērniņam jau pieder kaut kas tik vērtīgs.

"Meitiņa ir maziņa, bet man liekas, ka viņa jau ir riktīgi liela izaugusi. Kad es ar viņu komunicēju, viņa man smaida pretim un es iegūstu daudz pozitīvu emociju," ar savu mazulīti lepojas hokejists.

Lai gan ne vienam vien hokeja komandas Rīgas Dinamo spēlētajam ir bērni, kluba ģērbtuvēs puiši par mazuļu aprūpi praktiski nerunājot. "Mēs katrs pasakām, kas un kā, bet katram bērnam viss ir citādi. Katrs bērns ir savādāks, un citu padomi neder, tāpēc par atvasēm runājam maz. Ģērbtuvēs ir arī svarīgākas lietas," stāsta Miķelis.

Uz jautājumu, vai tēva pienākumi netraucē gatavoties Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunajai sezonai, kas sāksies nākamnedēļ, jaunais sportists ir pārliecināts, ka mazs bērns sportistam nevar būt traucēklis.

"Darbs un ģimene ir divas dažādas lietas, un es protu tās nošķirt. Kad aizeju uz darbu, strādāju ar pilnu atdevi un maksimāli daru to. Kad atbraucu mājās, pavadu visu laiku ar mazo. Viens otram tas netraucē," atzīst Miķelis un atklāj, ka pirms KHL spēlēm viņam un pārējiem komandas locekļiem noskaņojums esot kaujiniecisks.

Fotogalerijā: Miķelis Rēdlihs ar savu sievu Līvu un mazo meitiņu Justīni, kuru gan sev pievērstā uzmanība ne visai patika - mazulis niķojās un no jaunajiem vecākiem pieprasīja nepārtrauktu ucināšanu, ko uzņēmās gan meitiņas māte, gan pats hokejists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!