Sestdien, 27. februārī, Maskavā savā dzīvoklī 38 gadu vecumā atrasts miris populārais krievu kinoaktieris Vladislavs Galkins (attēlā). Kā informē Krievijas mediji, iespējamais aktiera nāves cēlonis ir pēkšņa sirdslēkme, tomēr pagaidām netiek sniegti oficiāli paziņojumi par Galkina nāves cēloni.

Maskavas Galvenās iekšlietu pārvaldes pārstāvis pastāstījis medijiem vien to, ka aktiera ķermenim, kad to atklājuši Maskavas milicijas un glābšanas dienestu darbinieki, nav bijušas vardarbīgas nāves pazīmju.

Krievijas mediji no anonīma informācijas avota mediķu aprindās uzzinājuši, ka tieši sirds nepietiekamība, ko pastiprinājis pankreatīta saasinājums, izraisījusi Galkina nāvi. Aktieris pirms dažām dienām izrakstījies no slimnīcas, kur ārstējis aizkuņģa dziedzera iekaisumu.

Anonīmais mediķis pastāstījis, ka aktieris, iespējams, miris pirms divām, trijām dienām un viņa nāves cēlonis tikpat labi var būt arī tūska.

Vladimirs Galkins dzimis 1971. gadā Ļeņingradā un uzsācis kino gaitas jau agrā bērnībā. Deviņu gadu vecumā debitēja Haklberija Fina lomā Staņislava Govurihina filmā Приключения Тома Сойера и Гекльберри Финна.

Aktieris pazīstams no tādām filmām kā 72 метра, Мастер и Маргарита (Ivana Bezdomnija lomā) un Ворошиловский стрелок un neskaitāmiem seriāliem, piemēram, Дальнобойщики, Диверсант, Грязная работа un citiem.

Pagājušā gada jūlijā Galkins uz ilgu laiku iekļuva Krievijas "dzeltenās preses" uzmanības centrā, kad kādā pasākumā bārā sāka šaut pa pudelēm no automātiskajiem ieročiem un piekaut bāra apmeklētājus. Aktieris tika arestēts un vēlāk pat ievietots psihiatriskajā slimnīcā. Arī iepriekš aktieris jau nokļuvis mediķu redzeslokā ar diagnozi "alkohola delīrijs".

Galkins bijis precējies četras reizes, taču lielākoties viņa laulības nav ilgušas vairāk par gadu un viņš nav atstājis pēcnācējus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!