Foto: Mango

Naktī uz ceturtdienu, 27. janvāri, 33 gadu vecumā mūžībā aizgājis dziedātājs, grupas Tumsa līderis, aktieris un dzejnieks Mārtiņš Freimanis (attēlā), kurš nesen nonāca slimnīcā gripas radīto komplikāciju dēļ.

Vēl šīs nedēļas sākumā Freimanis sarunā ar izklaides portālu Mango optimistiski vēstīja, ka pēc divām nedēļām viņš, visticamāk, būs vesels un atgriezīsies uz skatuves, tomēr, kā vēsta portāls Kas jauns un citi mediji, trešdienas naktī viņš nomiris.

Mārtiņš Freimanis pašmāju mūzikas tirgū popularitāti iekaroja kā Liepājas grupas Tumsa solists. Tāpat viņš radīja dziesmas gan sev, gan citiem pašmāju izpildītājiem, piedalījās dažādos šovos un citos ar mūziku saistītos projektos.

Freimanis arī izmēģinājis spēkus kā aktieris, savulaik Liepājas teātrī iejūtoties laupītāja Kaupēna ādā izrādē Kaupēn, mans mīļais, bet pēdējos gadus televīzijas skatītāji viņa aktiera talantu varēja vērot seriālā UgunsGrēks.

Janvāra sākumā viņš portālam Mango atzina, ka daļā projektu iesaistās naudas dēļ. "Es daudz ko daru naudas dēļ, jo gribu dzīvot. Nevēlos kļūt slavens tikai pēc savas nāves - kad būšu nomiris,ēst man vairs nevajadzēs," pirms nepilna mēneša pārdomās dalījās Freimanis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!