Foto: F64
Augusta izskaņā nelielā kāzu ceremonijā gredzenus mija bijušais Latvijas premjers, tagadējais Eiroparlamenta deputāts Ivars Godmanis un viņa mīļotā sieviete, Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone (abi attēlā).

Godmaņa un Pētersones kāzu ceremonija liecinieku un jaunās sievas vecāku klātbūtnē notikusi 27. augustā Mateja baznīcā, bet jaunais pāris šo nozīmīgo notikumu vēlējies paturēt slepenībā un par šovasar notikušo bildinājumu un pošanos kāzām viņi nav stāstījuši pat paziņām, vēsta portāls Kasjauns.

Mango jau rakstīja, ka šī gada sākumā tika šķirta Godmaņa un viņa pirmās sievas un trīs bērnu mātes Ramonas 32 gadus ilgusī laulība. Politiķa bijusī laulātā draudzene šķiršanās procesu raksturoja kā "brutālu" un neslēpa, ka to vadījusi "Ivara draudzene".

Attiecības ar Pētersoni Godmanis uzsāka laikā, kad vēl bija oficiāli precējies - mīlas dēka sākusies 2009. gadā divus gadus pēc abu iepazīšanās. Iesākumā abi savas jūtas no sabiedrības slēpa, bet, kad tapa zināms, ka Godmanis iesniedzis šķiršanās prasību, pāris regulāri apmeklēja dažādus ar mūziku un sportu saistītus pasākumus.

Šī gada pavasarī laimīgais pāris visai Latvijai pavēstīja, ka Pētersone ir pirmdzimtā gaidībās - tolaik intervijās Godmanis solīja, ka viņa bērns dzims oficiālā laulībā. Sieviete gan mazuli ir zaudējusi, bet šovasar pāris, apmeklējot dažādus pasākumus, nevairījās no publiskām maiguma izpausmēm.

Foto galerijā: ieskats Ivara Godmaņa un Ilzes Pētersones publiskajās gaitās pirms laulībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!