Foto: F64
Politiķis un Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Godmanis (attēlā), kurš kopš pagājušā gada, pildot darba pienākumus, lielākoties uzturas Briselē, pirms divām nedēļām iesniedzis tiesā laulības šķiršanas prasību.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Godmaņa sieva un trīs jau pieaugušo bērnu māte Ramona, ar kuru Godmanis apprecējās 1978. gadā, atklāja, ka viņas vīrs pirms divām nedēļām ir iesniedzis šķiršanās prasību un viņa par to uzzinājusi, saņemot tiesas pavēsti.

No sīkākiem komentāriem par šķiršanās iemesliem Ramona gan atsacījās runāt, norādot, ka vēlas aizsargāt savus bērnus, bet paskaidroja, ka vīra lēmums viņai liels pārsteigums neesot bijis, jo viņš ir "nodibinājis jaunu ģimeni".

Par Ivara Godmaņa attiecībām ar savu kādreizējo padomnieci un tagadējo Iekšlietu ministrijas valsts sekretāri Ilzi Pētersoni (attēlā apakšā) tiek mēļots jau sen, un abi mīlnieki pēdējā gada laikā savu sakaru arī nav vairījušies slēpt, kopā apmeklējot dažādus publiskus pasākumus.

Godmanis ar Pētersoni visbiežāk kopā manīti dažādās sporta sacensībās, kas radījis pamatu runām, ka abus vienojot mīlestība pret sportu, kā arī Pētersone politiķi pavadījusi uz Merilina Mensona koncertu un citiem pašmāju mūzikas dzīvē svarīgiem notikumiem.

Jaunākā informācija liecina, ka maijā abi, baudot ikgadējo atvaļinājumu, kopā viesojušies pie bijušā politiķa Viļa Krištopana viņa Floridas īpašumā, bet vērīgāki rīdzinieki abus manījuši roku rokā staigājam pa Rīgas ielām.

Pētersone Iekšlietu ministrijā strādā jau vairāk nekā desmit gadus. Kad 2007. gadā Godmanis kļuva par Ministru prezidentu, Ilze Pētersone kļuva par viņa padomnieci ārlietu jautājumos, bet vēlāk viņas pienākumi mainījās, un viņa pildīja politiķa padomnieces pienākumus Eiropas Savienības un starptautisko organizāciju jautājumos.

Foto: Iekšlietu ministrija
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!