Foto: LETA
Jaunākais tautas kalps Jānis Dombrava (attēlā), kurš tuvākajā nākotnē plāno apprecēt savu mīļoto meiteni, ir pilnīgi pārliecināts, ka politiķa sievai, pirmkārt, jābūt izturīgai, lai spētu pārciest visas negācijas, kas var apvīt deputātu saistībā ar viņa veikumiem.

"Manuprāt, katrs cilvēks ir individuāls, un tādēļ arī katram politiķim nepieciešams savs cilvēks, taču ir kāda vienojoša īpašība, kurai jāpiemīt politiķa otrajai pusītei - tā ir izturība, lai būtu spēks pārciest negācijas, kas pār politiķi var gāzties gan pamatoti, gan arī nepamatoti. Tāpat politiķa dzīvesbiedrei jābūt pacietīgai," sarunā ar izklaides portālu Mango atzīst Dombrava.

Pagaidām gan 22 gadus vecais Dombrava nevēlas atklāt, kad tieši paredzētas viņa un 20 gadus vecās Latvijas Universitātes Vēstures un filozofijas fakultātes studentes Ievas Bērziņas (attēlā apakšā) kāzas, tomēr uzsver, ka apprecēties abi ir nolēmuši jau tuvā nākotnē. "Tā ir ļoti privāta informācija, tādēļ pagaidām nekādas nianses nevēlos atklāt. Varu teikt vien to, ka tuvā nākotnē plānojam apprecēties," stāsta Dombrava.

Uz jautājumu, cik, viņaprāt, ir stipra divu cilvēku savienība, kuri izvēlējušies salaulāties agrā jaunībā, Dombrava, kurš mīlestību uztver kā "iracionālu lietu, kas diviem cilvēkiem jāizjūt vienlaicīgi", atbild: "Manā paziņu lokā ir tādi cilvēki, kuri kopdzīvi sākuši ļoti agrā jaunībā - 17, 18, 19 gadu vecumā un nodzīvojuši kopā jau 50 gadus, bet, protams, ir arī tādi pāri, kuri jaunībā ātri saiet kopā, bet tikpat ātri arī izšķiras, jo pamanās sakašķēties."

Dombrava gan uzskata, ka no ķildām divi jauni cilvēki var izvairīties tad, ja abiem ir līdzīga pasaules un lietu uztvere. "Mums ar Ievu ir līdzīgs skats uz dzīvi, mēs līdzīgi uztveram vēstures un nacionālos jautājumus. Mēs iepazināmies universitātē, kur savulaik veidoju partijas Visu Latvijai! jauniešu atbalsta grupu un satuvinājāmies tieši līdzīgo uzskatu dēļ".

Uz jautājumu, vai viņa līgava politiķim palīdz arī darba gaitās, viņš atbild: "Jā, Ieva man palīdz diezgan daudz - mēs abi pārrunājam publiski zināmās lietas, reizēm es viņai palūdzu padomu, bet reizēm viņa palīdz man apkopot informāciju vai ievadīt datus kādā datu bāzē."

Foto: Mango

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!