Foto: AFI
Politiķa Aināra Šlesera laulātā draudzene, Saeimas deputāte Inese Šlesere (attēlā kopā ar vīru), kura ir ceturtā bērniņa gaidībās, jau tuvāko nedēļu laikā plāno uz laiku nolikt savu mandātu un doties bērna kopšanas atvaļinājumā.

Runas par Šleseru ģimenes gaidāmo pieaugumu izplatījās jau aizvadītā gada decembrī, bet ne Inese, ne Ainārs no sīkākus komentārus par laimīgo notikumu nebija snieguši.

Apvienības Par labu Latviju frakcijas konsultants Ģirts Dripe aģentūrai LETA apstiprinājis, ka Šlesere vērsusies Saeimā ar iesniegumu, ka plāno doties bērna kopšanas atvaļinājumā un uz laiku nolikt deputāta mandātu. Konkrēts datums gan nav minēts, bet Dripe norādījis, ka tas notikšot tuvāko nedēļu laikā.

Šleseru ģimenē jau aug trīs dēli - Edvards, Gerhards Daniels un Ričards, un daudzus gadus politiķis savus bērnus no sabiedrības uzmanības bija centies pasargāt.

Viņa nostāja mainījās, gatavojoties pēdējām Saeimas vēlēšanām, kad partijas Par labu Latviju priekšvēlēšanu kampaņas materiālos un citos izdevumos viņš bija pozējis kopā arī ģimeni un atklāti stāstījis par savu ģimenes dzīvi.

Starp citu, Inese Šlesere ir pirmā deputāte Saeimas vēsturē, kurai pilnvaru laikā piedzimis bērns - gaidot jaunāko dēlu, skaistumkonkursa Mis Latvija 93 titula ieguvēja 2006. gadā devās bērna kopšanas atvaļinājumā, no kura darbā parlamentā atgriezās 2008. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!