Foto: LETA
Aizvadītajā ceturtdienā Ziemeļu rajona tiesā šķirta Eiroparlamenta deputāta Ivara Godmaņa (attēlā) un viņa sievas Ramonas laulība, turklāt politiķa bijusī sieva šķiršanās procesu raksturojusi kā "brutālu".

Godmanis lūgumu šķirt 32 gadus ilgo laulību iesniedza pagājušā gada vasaras vidū, un pēc vairākkārtējas šķiršanās lietas skatīšanas pārcelšanas 17. februārī bijušā ministru prezidenta laulība tika oficiāli šķirta.

Laulības šķiršanu apgrūtināja abu bijušo dzīvesbiedru nespēja vienoties par uzturlīdzekļiem un mantas sadali, bet Godmanis izdevumam Privātā dzīve apstiprinājis, ka beidzot "mēs ar otru pusi vienojāmies".

Godmaņa bijusī sieva komentāros gan bijusi atklātāka. "Šķiršanos vadīja Ivara draudzene. Ja man jāraksturo šis process, varu teikt - tas bija brutāls," savu versiju par notikušo sniegusi Ramona Godmane.

Mango atgādina, ka pēc laulības prasības iesniegšanas aizvadītā gada vasarā Godmanis vairs nevairījās publiski demonstrēt attiecības ar savu kādreizējo padomnieci un tagadējo Iekšlietu ministrijas valsts sekretāri Ilzi Pētersoni, par kuras mīlas dēku ar politiķi tika mēļots jau pasen.

Pāris kopīgi apmeklēja gan Jūrmalā notiekošo festivālu Jaunais vilnis, gan citus mūzikas un sporta pasākumus, un viņa laulātā draudzene jau toreiz izklaides portālam Mango atzina, ka šķiršanās viņai lielu pārsteigumu nesagādā, jo Godmanis "nodibinājis jaunu ģimeni".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!