Foto: Mango
Postpadomju valstīs populārā latviešu dziedātāja Laima Vaikule (attēlā), viesojoties Kijevā, sarunā ar žurnālistiem gremdējusies atmiņās par savulaik piedzīvotu mīlas nakti ar ekstravaganto Krievijas estrādes zvaigzni Valēriju Ļeontjevu.

"Viss, kas varēja būt, starp mums arī bija," žurnālam Тайн звезд atklājusi Vaikule, bet uz precizējošu jautāju, vai abiem bijušas intīmas attiecības, dziedātāja koķeti atzinusi, ka "to nakti atceras līdz pēdējam sīkumam", jo tas bijis "satraucoši un burvīgi".

Pirmā Vaikules un Ļeontjeva tikšanās notikusi Rīgā, kad abi uzstājušies kopā ar orķestri. Latviešu dziedātāja, ieraugot Ļeontjevu, ļoti kautrējusies un mulsusi, bet vīrietis izturējies tā, it kā abi būtu pazīstami jau sen.

"Mēs ilgi un ceremoniāli lencām viens otru," atzinies Ļeontjevs un atklājis, ka pirmo nakti abi kopā baudījuši vilciena vagonā, dodoties turnejā.

"Tur arī tas viss notika! Mūsu pirmā nakts," sajūsmināti atcerējies dziedātājs un pastāstījis, ka abi ļoti kautrējušies kopīgajā kupejā pirms likšanās uz auss izģērbties. Kad abi tomēr sadūšojušies un izģērbušies, devušies gulēt, bet, kā daudznozīmīgi uzsvēris Ļeontjevs, miegs abiem nav bijis ne prātā.

"Viss bija tik satraucoši un patīkami. Tas bija lieliski. Es līdz pat šim laikam to nekādi nevaru aizmirst," atzinusies Vaikule, un abi mūziķi pauduši prieku, ka arī pēc šīs mīlas nakts viņiem izdevies saglabāt draudzīgas attiecības.

"Šovbiznesā tā gadās reti, bet es esmu priecīga, ka viss ir tā noticis. Galvenais, ka Vaļera ir manā dzīvē un nekur nav pazudis. Es viņu ļoti mīlu," ar maigumu atzinusi Vaikule.

Foto: Itar-Tass/Scanpix

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!