Foto: Mango
Aizvadītajā nedēļā pašmāju medijos nonāca šokējoša vēsts par Jērcēnu pusē pastrādātu gadu vecas takšu šķirnes kucītes slepkavību, par kuru aizdomās tiek turēta Vidzeme pusē pazīstamā kultūras darbiniece, dziedātājas Lienes Šomases māte Arta Šomase.

Atsaucoties uz reģionālā laikraksta Ziemeļlatvija sniegto informāciju, pašmāju mediji nedēļas izskaņā vēstīja, ka Arta Šomase pēc suņa līķīša atrašanas pati devusies uz policiju atzīties, bet nedēļas nogalē medijos nonākusi kundzes meitas Lienes vēstule, kurā dziedātāja pauž atbalstu savai māte un ģimenei.

"Es vēl joprojām nespēju noticēt ziņai, kas pašlaik ir parādījusies apspriešanai publiskajā vidē. Mana mamma jau kopš bērnības vienmēr mums ar māsām ir mācījusi, ka jārūpējas ne tikai par cilvēkiem, kas mums apkārt, bet arī par dzīvniekiem, par kuriem uzņemamies rūpes un atbildību.

Jau no bērnu dienām savu mammu atceros kā cilvēku, kuram vienmēr ir rūpējusi apkārtējo labsajūta, viņa allaž ir centusies izpalīdzēt cilvēkiem, kam bijusi nepieciešama palīdzība.

Mamma ir mana ģimene, un es kā meita atbalstīšu jebkuru lēmumu, kuru viņa pieņems šajā situācijā. Esmu pārliecināta un palieku pie sava, ka mana mamma nav izdarījusi šo nežēlīgo noziegumu.

Ja tiešām šai lietā ir iesaistīti citi cilvēki, tad esmu pārliecināta, ka augstākie spēki liks saprast viņiem to, kādu ļaunumu tie ir nodarījuši. Protams, es nevaru būt atbildīga par mammas lēmumu, tomēr esmu viņas meita, un šis notikums nemazinās manu mīlestību, rūpes un emocionālo atbalstu, neraugoties uz to, kāds būs situācijas atrisinājums.

Es vienmēr esmu uzskatījusi, ka šāda rīcība pret dzīvniekiem ir nežēlīga un tieši tas bija viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ piekritu producentes aicinājumam vadīt dzīvnieku raidījumu Ķepa uz sirds.

Mana ģimene ir un paliks stipra, tāpēc vēlētos pateikt lielu pateicību tiem cilvēkiem, kas mani un manu ģimeni ir atbalstījuši šajā grūtajā periodā. Esmu pārliecināta, ka esošā situācija ir tikai viens no augstāko spēku liktajiem pārbaudījumiem, kuriem šajā dzīvē ir jātiek pāri, tādēļ varu teikt, ka mana darbošanās radošajā jomā un uz skatuves nemazināsies," teikts Lienes Šomases medijiem izplatītajā vēstulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!