Foto: Mango

Grupas Prāta vētra taustiņnieks Māris Mihelsons (attēlā) bildinājis savu draudzeni un meitas māti Santu Bindemani, kuras zeltnesi jau rotā saderināšanās gredzens. Pāris šovasar gatavojas ne tikai kāzām, bet arī pasaulē gaidāma abu otrā atvasīte.

Mihelsons šobrīd nodevies ģimenes dzīvei, lutinot savu līgavu un audzinot trīs gadus veco meitiņu Maiju, vēsta žurnāls Kas jauns. Mūziķis manīts muzicējot ar Prāta vētru ārpus Latvijas robežām, kā arī piedaloties Mītavas futbola turnīros.

Lai gan Mihelsona mazulim pasaulē jānāk šovasar, Santa Bindemane turpina strādāt savā un Prāta vētras menedžeres Aijas Auškāpas māsas Elīnas Purlāces uzņēmumā – specializētajā grāmatnīcā bērniem Grāmatu karuselis, kurā var iegādāties ne tikai bērnu literatūru, bet arī rotaļlietas un mazuļu apģērbu. Tā kā topošā māmiņa jūtas labi, viņa grūtniecības laikā izvēlas strādāt, nevis atpūsties mājās.

Bindemane grāmatnīcu bērniem atvēra pērnā gada nogalē, kurā savu artavu ieguldījis arī Mihelsons. Tā kā pēc profesijas Māris ir darbmācības skolotājs, mūziķis grāmatnīcā ar savām riokām krāsojis sienas, piekāris lampas un skrūvējis mēbeles.

Tiesa gan, bērnu grāmatnīca no Rīgas centra pirms kāda laika pārcēlusies uz jaunām telpām un tagad atrodas tirdzniecības centrā Spice, turklāt Grāmatu karuselī pārdevējas pienākumus joprojām ik dienas pilda Santa.

Mango jau ziņoja, ka šī gada sākumā pasaulē nāca arī Mihelsona skatuves kolēģa - Prāta vētras ģitārista Jāņa Jubalta un viņa sievas Daces otrā meitiņa Odrija Jubalte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!